CLAUZE COMPATIBILE CU PRINCIPIUL IREVOCABILITATII DONATIILOR

Incarcat la data: 04 Noiembrie 2009

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Sfera de aplicare a principiului irevocabilitatii. Enumerarea clauzelor incompatibile cu principiul irevocabilitatii continuta in Codul civil nu este una limitativa, motiv pentru care determinarea clara a sferei de aplicare a principiului irevocabilitatii presupune evidentierea si a acelor clauze care pot fi inserate in continutul unui contract de donatie fara a contraveni irevocabilitatii acesteia.Codul civil precizeaza doua asemenea clauze si anume clauza prin care uzufructul se da unei persoane si nuda proprietate unei alte persoane si clauza privind reintoarcerea conventionala a bunului donat in patrimoniul donatorului in anumite conditii.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CLAUZE COMPATIBILE CU PRINCIPIUL IREVOCABILITATII DONATIILOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DONATORIprincipiuburse drept
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan