Libertatea de exprimare

Incarcat la data: 17 Februarie 2012

Autor: Ovidiu Naescu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 5 kb

Dupa cum preciza Curtea Europeana, libertatea de exprimare constituie unul dintre fundamentele esentiale ale unei societati democratice, si este valabila si pentru ideile care lovesc, socheaza sau nelinistesc; orice restrictie in materie trebuie sa fie proportionala cu scopul urmarit.

Libertatea de exprimare (art.30) gandurilor, a opiniilor, a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt si ele inviolabile.

Intr-un „drept-sinteza” au fost astfel articulate mai multe drepturi, care, adeseori, sunt reglementate distinct: libertatea cuvântului, libertatea presei, a spectacolelor, a cinematografului, radioteleviziunii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Libertatea de exprimare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: seminarseminar dreptLibertatea de exprimare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...