Strategii de tintire a inflatiei

Incarcat la data: 18 Mai 2010

Autor: staicu alexandra

Pret: 50 credite

Prezentare power-point 31 slide-uri: 1. Ce este INFLATIA 2. Cauzele care o determina  3. De cate tipuri este inflatia 4. Cum se masoara

Politici si masuri antiinflationiste


Ce este o stategie de politica monetara?
Reprezinta ansamblul de criterii si proceduri ce stau la baza adoptarii, implementarii si comunicarii deciziilor bancii centrale care vizeaza atingerea obiectivului fundamental al politicii monetare.
Principalele tipuri de strategii de politica monetara sunt:

- tintirea cursului de schimb
- tintirea agregatelor monetare
- tintirea INFLATIEI
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Strategii de tintire a inflatiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Inflatie