SEMINAR ENGLEZA

Incarcat la data: 11 Noiembrie 2009

Autor: gammast

Pret: 100 credite

Numar pagini: 120

Tip fisier: zip

Marime fisier: 643 kb

Caietul de exercitii la limba engleza, nivel intermediar-avansat, isi propune sa dea studentilor care urmeaza cursurile Facultatii de Comunicare si Relatii Publice in sistemul invatamant Deschis la Distanta (IDD) posibilitatea de a exersa situatii comunicationale si terminologia specifica teoriilor comunicarii. Pentru a avea dreptul de a accede la examenul scris, toti studentii din seriile de avansati vor avea obligatia de a completa integral caietul de exercitii, cu scris de mana, de a il organiza sub forma unui dosar si de a il preda profesorilor in ziua testarii.


Pentru a avea dreptul de a accede la examenul scris, toti studentii din seriile de intermediari vor avea obligatia de a completa jumatate din caietul de exercitii (temele 1-7), cu scris de mana, de a il organiza sub forma unui dosar si de a il preda profesorilor in ziua testarii. Acest caiet va reprezenta numai o conditie obligatorie pentru intrarea in examen, nu va constitui parte din nota studentului, care se va obtine pe baza testului scris.


Fiecare tema din caiet, ca si din curs, este conceputa in patru parti, de aproximativ aceeasi marime si importanta in structura generala. Cea dintai componenta este una comunicationala, cuprinzand exercitii de scriere corecta in limba engleza, de la prezentare pana la scrisori oficiale sau interviuri pentru obtinerea unui post, de la modalitati de concepere a unui articol sau interviu pentru un ziar pana la organizarea unor conferinte de presa. A doua structura cuprinde exercitii de gramatica limbii engleze, referitoare la verb, cel mai important si mai dificil subiect de discutat.


Partea a treia contine cerinte de compozitie pe marginea textelor de comunicare despre componentele comunicarii, propaganda, presa scrisa si electronica, relatii publice, creare de imagine, structura organizatiei, imaginea politica, imaginea comerciala. A patra componenta a cursului cuprinde exercitii de vocabular uzual la inceput, pentru ca pe parcurs sa evolueze catre probleme mai nuantate si cat mai apropiate de domeniul comunicarii sociale si al relatiilor publice

Textul de mai sus reprezinta un extras din "SEMINAR ENGLEZA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.