When things go wrong

Incarcat la data: 30 Octombrie 2011

Autor: Miklos izabella

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15424 kb

I.    Name some aspects that could dissatisfy customers in the tourism field.
II.   Read the following text and answer the questions:

The study of customer complaint behaviour and complaint resolution has been receiving increasing attention in the marketing literature for over three decades. Although most of the literature has been related to ‘product buyers’ complaint behaviour, service-related studies have begun to emerge recently.

 

Based on the review of current literature, it is possible to classify customer complaint studies into three areas:
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "When things go wrong". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ENGLEZA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan