Seminar Fizica statistica - formule si aplicatii

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2009

Autor: Jianu Alina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 51 kb

1 (1 review)

Se considera un gaz ideal aflat intr-un camp de forte externe avand  energia potentiala. Probabilitatea ca o molecula sa aiba coordonatele  , indiferent de valorea componentei vitezei are expresia:
2. Formula barometrica
3. Rep. Maxwell
a) dupa componentele vitezei:
Probabilitatea ca o molecula a gazului ideal sa aiba componentele vitezei  indiferent de valorile coordonatelor sale   are expresia:
 , functia de repartitie, densitatea de probabilitate.
b) dupa modulul vitezelor:
Probabilitatea ca o molecula a gazului ideal care satisface repr. Maxwell   sa aiba modulul vitezei   indiferent de directia vitezei are expresia..
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Seminar Fizica statistica - formule si aplicatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: APLICATIIformulefizica statistica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...