CARTOGRAFIEREA SOLURILOR

Incarcat la data: 04 Noiembrie 2009

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

In general, reprezentare pe harti a unitatilor de sol sau a celor de teren se realizeaza prin intermediul metodei semnelor, arealelor, fondului calitativ si izoliniilor. De altfel, cartografia pedologica utilizeaza metodele de reprezentare specifice geografiei fizice cu anumite particularitati, tinand de modul caracteristic de dispunere spatiala a solurilor. Reprezinta principala metoda de reprezentare a unitatilor cartografice de sol pe hartile pedologice. Practic, prin areal intelegem o suprafata in care este localizat un tip de sol, aceasta metoda utilizandu-se in cazul fenomenelor care nu au o raspandire continua, situatie in care se afla si invelisul de sol, care este alcatuit din mai multe tipuri de sol.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CARTOGRAFIEREA SOLURILOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CARTOGRAFIEREA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan