Seminar Analiza geodemografica Austria si Cuba

Incarcat la data: 16 Ianuarie 2010

Autor: adriana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6 kb

Acest  referat  isi propune a fi o descriere detaliata a evolutiei din punct de vedere geodemografic a statelor Austria si Cuba pe perioada 1970-2025. Dupa o analiza amanuntita a celor doua state se observa ca din punct de vedere al dinamicii populatiei aceste doua state sunt asemanatoare,cu toate ca statul Cuba are un numar mai mare de locuitori si o suprafata mult mai mare.Cresterea numarului locuitorilor este conditionat si de economie, de cadru natural si de politica statului.

This report it’s ment to be a detailed description of the demographic evolution of the states Nepal and Austria during the period 1970-2025. After a detailed analysis of this states we observe the resemblance between them, referring at the dynamics of their population, although the state of  Cuba has a larger number of inhabitants and a larger aerial. The increase of the number of inhabitants depends on economy, environment and policy.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Seminar Analiza geodemografica Austria si Cuba". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUSTRIACUBAanaliza geodemografica