Seminar Desenul si schema corporala - psihologia copilului

Incarcat la data: 27 Decembrie 2009

Autor: Livia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 788 kb

In aceasta perioada copilul reprezinta obiecte incercand sa se conformeze la criteriile adultului: incepe se respecte proportiile, are o anumita grija pentru detalii, propotii si perspective.

Acum, desenul reprezinta nu doar ceea ce copilul simte ci si ceea ce este adecvat: cerul este albastru, iarba este mai putin inalta decat casa etc.

Deoarece inca nu stapaneste bine limbajul, desenul are o putemica valoare proiectiva. Mai ales intre sase si opt ani, desenul ,,povesteste” despre perceptiile, dorintele, angoasele copilului.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Seminar Desenul si schema corporala - psihologia copilului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan