Seminar Haine de piele, premisa vietii vesnice

Incarcat la data: 16 Ianuarie 2010

Autor: maier alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

Versetul de mai sus, regasit in Cartea Facerii (3,21) reda faptul interventiei lui Dumnezeu asupra omului, survenita dupa caderea in pacat a protoparintilor. Vom incerca sa aprofundam si sa intelegem acest moment, dar mai ales sa intelegem importanta si efectele lui asupra naturii umane si a relatiei acesteia cu divinitatea. Pentru aceasta, ne vom opri mai intai la starea initiala – cea a omului edenic, precum si raportul acestuia cu lumea si divinitatea – pentru a vedea apoi cauzele care au dus la interventia divina, si cum a transformat aceasta structura antropologica.Pentru o viziune mai clara asupra versetului ce constituie subiectul acestui studiu, vom reda variantele sale in limbi de larga circulatie, respectiv doua variante in limba engleza si germana, si cate o varianta in limbile franceza, spaniola si ceha.


Diferente intre variantele citate exista, insa nu reprezinta nicidecum elemente de substanta, ci mai degraba formulari diferite ale acelorasi concepte.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Seminar Haine de piele, premisa vietii vesnice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: POTRIVITE-TESTAMENTdebutul vietiihaine ieftinecurs teologie