Paradigma in stinta politicului

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2010

Autor: marin ella maria

Pret: 80 credite

Numar pagini: 44

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25 kb

5 (1 review)

Conflictul dintre sistemul capitalist si cel comunist; Decolonizarea si aparitia tinerelor state independente; Nevoia respectarii principiilor gandirii stiintifice in cunoasterea politica; Aceste fapte au dus la aparitia problemelor politice globale de importanta geo-strategica.

Principiul obiectivitatii: lucrurile nu sunt in realitate asa cum ne apar; Principiul inteligibilitatii sau al determinismului: realitatea este inteligibila prin explicarea relatiilor determinante intre fapte; Principiul rationalitatii: relatiile dintre fapte sunt exprimabile intr-un discurs coerent; Paradigma sistematica este modul de analiza,explicare,intelegere al problemelor politice globale de importanta geo-strategica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Paradigma in stinta politicului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PARADIGMAconferinta religie stiinta
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan