Promoveaza-ti oferta aici!

Preparate din peste

Aerobic la preturi pentru studenti Aerobic la preturi pentru studenti

 Esti student sau elev? Iti doresti sa testezi multe lucruri, insa bugetul nu este cel mai bun prieten? Next Door Fitness isi doreste ca sportul sa fie printre prioritatile tale, asa ca venim cu oferte imbatabile: 8 sedinte aerobic: 80 RON,...

Friptura de peste Friptura de peste

Ingrediente: 1 kg peste (crap, palamida, somn etc.), 100 ml untdelemn, 200 g zarzavat (morcov, patrunjel, telina, ceapa), sare, piper. Mod de preparare: Pestele curatat de solzi, intestine, brahii, se asaza intr-o cratita sau tava, intreg...

Icre de peste Icre de peste

Ingrediente: 50 g icre, 1/4 kg untdelemn, 1-2 linguri de lamaie, 4-5 linguri apa, o lingurita rasa mustar   Mod de preparare: Icrele proaspete, fara sa se spele, se sareaza putin, se lasa 2-3 zile la frigider si apoi se pregatesc. La...

Marinata de peste cu otet Marinata de peste cu otet

Ingrediente: 1 kg peste (scrumbii, heringi), 250 ml apa, 100 ml otet, 50 ml untdelemn, sare, o foaie de dafin, 10 boabe piper, o ceapa (80 g), o lingurita cu varf sare   Mod de preparare: Pestele se curata de intestine, apoi se...

Marinata de peste cu suc de rosii Marinata de peste cu suc de rosii

Ingrediente: 1 kg peste (crap, stiuca, somn, etc.), o ceapa mare (100 g ), 1/2 l suc de rosii, 100 ml vin, o lamaie, 2 foi de dafin, 10 boabe de piper sau un varf de lingurita piper macinat, sare   Mod de preparare: Pestele se prajeste...

Pasta din peste rasol Pasta din peste rasol

Ingrediente: 1 kg peste fiert rasol, o ceapa mare (100 g), 3 linguri untdelemn, 150 g unt, un varf de cutit piper, un varf de lingurita ienibahar, 1/2 lingurita nucsoara rasa, sare fina   Mod de preparare: Se fierbe intreg sau taiat...

Pasta din peste sarat sau afumat Pasta din peste sarat sau afumat

Ingrediente: 1 kg scrumbii sarate sau afumate, 150-200 g maioneza sau unt, o lingurita ceapa rasa fin, piper, mustar, zeama de lamaie Mod de preparare: Pestele se desareaza in apa rece circa 8 ore sau de seara pana dimineata, apoi i se...

Peste cu ciuperci Peste cu ciuperci

Ingrediente: 1 kg peste, 1/2 kg ciuperci, 100 ml untdelemn, 300 g rosii sau 200 ml suc de rosii, un varf de lingurita piper, o foaie de dafin, o ramura de cimbru, 100 ml vin, lamaie, marar sau patrunjel, sare   Mod de preparare: Pestele...

Peste pescaresc Peste pescaresc

Ingrediente: 1 kg peste, o ceapa, 2-3 ardei grasi, 1/2 kg rosii, 3 catei de usturoi, o foaie de dafin, 100 ml ulei, piper, faina, sare   Mod de preparare: Pestele curatat se taie in jumatati si apoi in bucati de 4-5 cm, care se trec...

Plachie din peste Plachie din peste

Ingrediente: 1 kg peste (crap, somn etc), 100 ml untdelemn, 3-4 cepe mari, 3 catei de usturoi, 200 ml suc de rosii, o foaie de dafin,100 ml vin alb, 10 boabe de piper sau un varf de lingurita piper macinat, 2 -3 linguri zeama de lamaie sau cateva...

Salata din peste cu maioneza Salata din peste cu maioneza

Ingrediente: 1 kg peste, 250 g maioneza, o ceapa verde sau o lingurita de ceapa rasa Maioneza: 2 galbenusuri crude, un galbenus fiert, 500 ml untdelemn, lamaie, mustar, sare Mod de preparare: Pestele (fara oase prea multe) se fierbe....

Saramura de peste Saramura de peste

Ingrediente: 10-12 pesti mici de circa 150-200 g fiecare (biban, rosioara, caras, etc), sare. Mod de preparare: Curatati de intestine si branhii, insa nu si de solzi, se spala pestii, lasandu-i intregi. Se sterg bine la suprafata cu un...

Peste marinat Peste marinat

Ingrediente: 1kg peste (macrou sau merluciu), 1 pahar ulei, 1/2 pahar otet, 1 pahar suc rosii, sare, piper, foi de dafin   Preparare: Se taie pestele in bucati , se pun celelalte ingrediente si se acopera cu apa. Se acopera cu capac...

Peste la cuptor cu rosii si usturoi Peste la cuptor cu rosii si usturoi

Ingrediente: 1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper   Preparare: Pestele se curata de...

Crap umplut cu ciuperci si orez Crap umplut cu ciuperci si orez

Ingrediente: un crap de 1.5 kg, 500 g ciuperci, 400 g rosii, 300 ml vin alb, cimbru, o capatana de usturoi, 300 g orez, sare, piper, ulei, o ceapa, lamaie. Preparare: Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in...

 
 
 
Studentie.ro
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook
Publicitate pe Studentie.ro ×