Inregistreaza-te Alatura-te celei mai mari comunitati a studentilor din Romania!
« Inapoi la grup

Forum Universitatea Bucuresti

 
Subiect de discutie:

Oportunitate Voluntariat Proiect POSDRU

 
 
Afisez 1 postari din 1

Prima   1   Ultima

 
acum 4 ani 9 luni 10 zile
 
Alatura-te echipei de voluntari Catalactica

“Voluntarii nu sunt plătiţi nu pentru că nu au nicio valoare, ci pentru că sunt de nepreţuit.” Sherry Anderson

Voluntariatul o forma de a capata experienta intr-un mod practic, recunoscut conform legsilatiei ca experiente profesionala, dar si extrem de importanta in greutatea CV-ului.
Daca esti dornic sa faci parte dintr-o echipa tanara, ambitioasa, creativa, calda, dinamica, deschisa, extrem de sudata si dornica sa impartaseasca cu tine secretele succesului, te asteptam alaturi de echipa Catalactica si vei putea face parte din echipa de voluntari in cadrul proiectului POSDRU “Sprijin pentru Persoane Dependente”.
Voluntarii vor desfasura actiuni de sensibilizare, informare, promovare & comunicare, support pentru recrutarea grupului tinta, suport in elaborarea planurilor de actiune pentru evenimente.
Stagiile de voluntariat se vor derula in baza unui contract de voluntariat incheiat pe o perioada cuprinsa intre minim 1 luna si maxim 12 luni, (iulie 2014 – septembrie 2015) in functie de disponibilitatea voluntarilor.
Beneficii pentru voluntari:
 Participarea la o sesiune de instruire in domeniul incluziunii sociale.
 Participarea la desfasurarea activitatilor proiectului sub indrumarea echipei de experti ai proiectului.
 Posibilitatea de dezvoltare personala in cadrul unei echipe dinamice si creative si oportunitatea dezvoltarii de noi competente si relatii sociale.
 Diploma / certificat care va atesta pregatirea si activitatea desfasurata in cadrul proiectului ”Sprijin pentru persoanele dependente” in conformitate cu prevederile Legii Voluntariatului 78/2014.

Criterii de selecție: Varsta minima de 18 ani, motivatia si disponibilitatea de timp, pregatire sau interes pentru domeniul stiintelor sociale, sociologie, comunicare si realtii publice, stiintele educatiei, s.a.m.d.

Proiectul are ca obiectiv general facilitarea accesului la formare profesionala si integrare pe piata muncii a persoanelor vulnerabile (membri ai familiilor sustinatori pentru persoane varstnice dependentei), in scopul evitarii excluziunii sociale. Voluntarii selectati vor fi implicati in promovarea masurilor active care sa asigure beneficiarilor proiectului sanse egale in integrarea pe piata muncii, prin oportunitati de ocupare, servicii de sprijin si acompaniere si constientizarea actorilor de pe piata muncii si a comunitatii cu privire la abilitatile, drepturile si beneficiile sociale ale participarii persoanelor vulnerabile pe piata muncii.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la: voluntar.sprijin@gmail.com pana la data de 30.07.2014.
Te asteptam in echipa noastra!