Inregistreaza-te Alatura-te celei mai mari comunitati a studentilor din Romania!
« Inapoi la grup

Forum Universitatea Bucuresti

 
 
Afisez 1 postari din 1

Prima   1   Ultima

 
acum 4 ani 6 luni 14 zile
 
Vremuri complicate cu joburi prost platite...ma rog daca se gasesc si alea...Nu mai bine ai un job bun cu un program bun basca mai castigi si o caruta de bani????
Eu va cer parerea despre jobul de mai jos...????


VIDEOCHAT Angajam exclusiv persoane de gen feminin. Oferta (bonusuri): castiguri intre 600-8000$ lunar,cofidentialitate, training asigurat pe toata perioada de angajare; program de lucru felxibil (full-time/part-time); suport tehnic 24/7;site-urile pe care se lucreaza nu sunt accesibile din Romania, posibilitate de cazare pentru persoanele din provincie.
Cerinte: Varsta minima 18 ani, limba engleza nivel mediu, seriozitate, placerea de a comunica cu oamenii, dorinta de a castiga foarte multi bani.Suntem o echipa profesionista unde iti garantam ca vei fi tratata corect,respectata si apreciata la adevarata ta valoare.La noi poti avea parte de un loc de munca placut.Echipamentele pe care le avem in dotare sunt de ultima generatie:calculatoare performante, broadcast HD si camere video profesionale.Ne bazam pe colegii nostrii pentru a asigura succesul companiei considerand ca respectul si sustinerea sunt bazele unui business durabil;. Asteptam CV cu poza recenta la adresa de mail :cata.micu2000@yahoo.com/0729437990.