Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba-Iulia

Oras : Alba Iulia
Adresa ( Vezi harta) : Str. N. Iorga nr.11 - 13, cod 510009, Alba Iulia, cod 510009
Telefon : 004-0258-806130
Fax : 004-0258-812630
 

 
Ultimele postari din forum
acum 4 ani 6 luni 20 zile
Vrei să faci parte dintr-o companie multinaţională?
Amazon iţi oferă oportunitatea de a lucra independent, prestând munca de acasă, cu ajutorul unei echipe virtuale.
Amazon reprezintă cea mai mare platformă online în domeniul comerţului online cu amănuntul. Astfel, multinaţionala comercializează o gama variată de produse şi este în căutare de persoane cu abilităţi excepţionale de comunicare pentru poziţia de Customer Service Associate.
Mai multe detalii la adresa: larisa.dobrean@salesconsulting.ro
 
S-a lansat primul concurs national de programare in Java – „Solutii inteligente pentru beneficiul comunitatii noastre!”, sustinut de Oracle Academy in parteneriat cu Junior Achievement Romania. Studentii pasionati de programare si tehnologie se inscriu individual sau impreuna cu doi colegi si dezvolta o aplicatie care sa vina cu o solutie creativa pentru comunitate.
Cele mai bune solutii aduc premii pentru intreaga echipa: laptopuri performante, participarea la Oracle Romania Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle si un mare plus in portofoliul cariera.
Pentru mai multe informatii si ceva inspiratie, intrati pe pagina Facebook a concursului: http s://www .facebook.com/javacompetition
 
acum 5 ani 9 luni 25 zile
Daca aveti experienta in domeniul hardware de la 1 an in sus, va rog sa luati legatura cu mine pentru a va oferi mai multe informatii referitoare la o oportunitate profesionala.
In cazul in care nu este de interes pentru voi, transmiteti mai departe acest mesaj si la alte persoane care ar putea fi interesate.

O zi frumoasa va doresc,

Larisa

O zi cat mai frumoasa va doresc!
 
acum 10 ani 1 luna 13 zile
:-(
 
acum 10 ani 5 luni 7 zile
Specialist media creez si realizez la comanda Lucrari de Licenta si de Disertatie in Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice. Originale, moderne, actuale, europene. Telefon 0746 202 576. Experienta si rezultate deosebite! Rog seriozitate!!! Pregatesc ulterior candidatul pentru sustinerea lucrarii. Pretul este in functie de gradul de dificultate al lucrarii si de nr. de pagini. ID Yahoo Messenger/Email: pescarusul_pescarusul
 
Ax3L a scris in Diverse:
acum 10 ani 5 luni 28 zile
In campusul universitar inca nu exista acoperire wireless. Numai in parcurile din Cetate si Centru, internet oferit gratuit de primarie si o firma pe care prefer sa nu o fac publica :)
 
acum 11 ani 11 zile
Exista in campus acoperire internet wireless? Si daca da, este securizata? Multumesc
 
acum 11 ani 3 luni 19 zile
e cineva la CIG anul I pe acolo??? :HJ
 
 
 
 

Studenti la Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba-IuliaVezi toti membrii
 

Cauta universitate