Universitatea "Andrei Saguna" din Constanta

Oras : Constanta
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Al. Lapusneanu, Nr. 13, Constanta
Telefon : 0241-66.25.20
Fax : 0241-66.25.20

Grupul de discutii de la Universitatea "Andrei Saguna" din Constanta
 

 
Ultimele postari din forum
acum 4 ani 7 luni 23 zile
Vrei să faci parte dintr-o companie multinaţională?
Amazon iţi oferă oportunitatea de a lucra independent, prestând munca de acasă, cu ajutorul unei echipe virtuale.
Amazon reprezintă cea mai mare platformă online în domeniul comerţului online cu amănuntul. Astfel, multinaţionala comercializează o gama variată de produse şi este în căutare de persoane cu abilităţi excepţionale de comunicare pentru poziţia de Customer Service Associate.
Mai multe detalii la adresa: larisa.dobrean@salesconsulting.ro
 
S-a lansat primul concurs national de programare in Java – „Solutii inteligente pentru beneficiul comunitatii noastre!”, sustinut de Oracle Academy in parteneriat cu Junior Achievement Romania. Studentii pasionati de programare si tehnologie se inscriu individual sau impreuna cu doi colegi si dezvolta o aplicatie care sa vina cu o solutie creativa pentru comunitate.
Cele mai bune solutii aduc premii pentru intreaga echipa: laptopuri performante, participarea la Oracle Romania Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle si un mare plus in portofoliul cariera.
Pentru mai multe informatii si ceva inspiratie, intrati pe pagina Facebook a concursului: http s://www .facebook.com/javacompetition
 
AemdPC - Centru copiere studenti IEFTIN!!!
AemdPC este o companie formata dintr-un colectiv tanar si perseverent, cu o experienta de peste 9 ani in domeniu, ce va ofera atat servicii de printare, copiere, scanare, plotare, printuri color de mari dimensiuni, cat si servicii de finisare a documentelor, precum si reincarcari pentru cartusele laser si jet si service pentru calculatoarele si imprimantele dumneavoastra.
In cadrul centrului nostru de copiere va punem la dispozitie o gama ampla de servicii profesionale de plotare, multiplicare, printare alb-negru si color, plotare A0+, scanare si arhivare digitala, finisare documente prin indosariere, perforare, copertare, plastifiere, capsare. Realizam, la cererea clientilor, postere personalizate de o calitate exceptionala. O echipa tanara si motivata va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.
AemdPc acopera o gama larga de servicii conexe domeniului proiectarii asistate de calculator, cat si de servicii de tipar digital atat de necesare oricarei firme:
- Plotare alb negru pe latime de max. 914 mm.
- Plotare color inkjet pe latime de max. 914 mm.
- Printare/listare/imprimare, multiplicare, scanare A4-A3+ alb/negru si color.
- Tipar carti de vizita, flyere, pliante, meniuri, diplome de participare, coli cu antet, brosuri, etichete, plicuri personalizate.
- Printare lucrari de licenta, diploma, disertatie, doctorat, atestate, proiecte.
- Legatorie cu spirala metalica sau de plastic .
- Copertare licenta, diploma, disertatie tip carte si/sau cu surub (tip dosar)
- Arhivarea documentelor pe suport optic (CD, DVD).
Calitatea serviciilor este garantata si de seriozitatea si profesionalismul echipei in furnizarea acestui tip de servicii. Oferim imprimari de calitate pe materiale, utilizand cerneluri de calitate. Echipamentele moderne de printare permit rezolutii ridicate. Serviciile de scanare color si copiere color pastreaza expresivitatea documentelor. Tehnologia de ultima generatie are viteza de lucru ridicata ceea ce duce la reducerea timpului de executie a lucrarii. Stim ca pentru dumneavoastra timpul este pretios de aceea primim comenzi pe e-mail sau orice suport digital: CD, DVD, memorii portabile.
In cadrul centrului de service oferim servicii prompte de intretinere a calculatoarelor si notebook-urilor, imprimantelor si multifunctionalelor, depanare, asistenta tehnica, asigurarea pieselor de schimb si a consumabilelor, toate la un raport optim calitate/pret.
Centrul nostru de reincarcare cartuse ofera atat posibilitatea reincarcarii cartuselor jet prin utilizarea cernelurilor dedicate fiecarui tip de cartus reincarcat, cat si a cartuselor laser pentru imprimantele si copiatoarele dvs. utilizand tonere de cea mai buna calitate.
La noi exista posibilitatea acordarii de discounturi semnificative si reduceri la volume mari de activitate.
Acestea se vor oferi clientilor interesati de serviciile prestate in cadrul centrului de copiere al AemdPc.
Pentru studenti oferim conditii ideale financiare si de timp pentru printul de proiecte!
 
acum 8 ani 6 luni 14 zile
Am si eu o rugaminte stie careva pe cineva de la managament care poate sa ma ajute si pe mine.Mustumesc anticipat si ast raspuns.
 
khatty a scris in Rugaminte:
acum 8 ani 10 luni 2 zile
E cineva de la specializarea sociologie?Am si eu nevoie de subiectele noi de la drept administrativ anul 3 :(
 
acum 9 ani 2 luni 3 zile
Sigur ti-ai dorit sa-ti amintesti cu placere si incantare de momentul absolvirii.Te gandesti inca de la inceputul anului cum iti va sta in roba si toca. Bucura-te de aceste momente, si lasa grijile organizarii in mainile profesionistilor, tu doar alege pachetul de servicii care ti se potriveste si vei avea garantat cel mai reusit eveniment.
 
acum 9 ani 2 luni 5 zile
urmeaza sesiunea si este o adevarata brambureala cu subiectele de examen. haide sa ne ajutam unii pe altii!
 
acum 9 ani 2 luni 14 zile
in primul rand la ce facultate esti?fiecare facultate,grupa,are un mail in care se bag cursurile si grilele...deci primul pas ar fi sa incerci sa iei legatura cu un coleg de al tau sa-i ceri mail-ul si parola
 
acum 9 ani 2 luni 14 zile
unde potsa gasesc cursurile si grilele de examen?
 
acum 10 ani 5 luni 22 zile
n-as crede...
 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Andrei Saguna" din ConstantaVezi toti membrii
 

Cauta universitate