Universitatea "Artifex" din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Str. Econom Cezarescu nr. 47, sector 6, Bucuresti
Telefon : +4(021)316.61.69
 

 
Ultimele postari din forum
acum 4 ani 7 luni 24 zile
Vrei să faci parte dintr-o companie multinaţională?
Amazon iţi oferă oportunitatea de a lucra independent, prestând munca de acasă, cu ajutorul unei echipe virtuale.
Amazon reprezintă cea mai mare platformă online în domeniul comerţului online cu amănuntul. Astfel, multinaţionala comercializează o gama variată de produse şi este în căutare de persoane cu abilităţi excepţionale de comunicare pentru poziţia de Customer Service Associate.
Mai multe detalii la adresa: larisa.dobrean@salesconsulting.ro
 
Va invitam sa redescoperiti trecutul intr-o atmosfera deosebita. Avem toate ingredientele necesare pentru a va crea o experienta placuta, o experienta unica. Colectivul tanar, meniul bogat, experienta in domeniu, atmosfera creata ne recomanda drept o loc speciala.

Ofertele noastre ne scot in evidenta, iar petrecerile tematice organizate va fac dependenti de noi.
Situat langa complexul studentesc Regie( Metrou Grozavesti), mai exact pe strada Alexandru Borneanu nr 16, Join the City a fost creat special pentru a cinsti trecutul si a respecta dorintele clientilor. Muzica si ofertele noastre va fac dependenti de noi.


Va garantam momente splendide, meniu diversificat, surprize si ... timp pretios petrecut alaturi de noi.
Nu ramane decat sa ne contactati si sa va dovedim.

Contact&Rezervari : 0736.280.542
 
acum 7 ani 4 luni 26 zile
Curs de dezvoltare personala - Investeste in tine. Dezvolta-te personal.

Esti invitat la o serie de intalniri de dezvoltare personala care au la baza procesul complex al comunicarii. Comunicarea inseamna a impartasi, a crea o legatura sau a stabili o relatie cu celalalt.

Este imposibil sa nu comunicam. Facem lucrul acesta tot timpul. Comunicarea este un proces continuu si, mai ales, este ireversibil. De ce n-am invata sa comunicam corect?

Sa vorbim, e usor. Sa ascultam, e greu. Sa comunicam e mai dificil.
Hai sa incepem sa comunicam autentic. Cu deschidere si empatie. Dezvaluind fapte, ganduri, emotii si nevoi personale. Sa comunicam despre noi. Sincer, deschis, clar. Sa fim noi insine, asumandu-ne raspunderea celor spuse. Onesti. Respectandu-i pe ceilalti. Respectandu-ne pe noi insine.

Intr-un cadru creativ, placut si dinamic, alaturi de alte persoane dornice sa se dezvolte personal, ne putem cunoaste si putem invata sa comunicam autentic.

Cand ne intalnim:
Incepand cu data de 2 noiembrie, in fiecare miercuri, 4 saptamani consecutiv.
Vor fi doua serii in paralel: prima intre orele 10.00 si 13.00 si a doua intre orele 16.00 si 19.00. Va puteti inscrie la oricare dintre serii in functie de programul personal.

Locatia: Bd. Unirii (in zona Lucian Blaga)

Pret: 200 RON (pentru 4 sedinte, timp de 4 saptamani, 12 ore), 10% reducere pentru studenti/someri.
Va asteptam confirmarile de participare la adresa de e-mail: paul.d_siveo@yahoo.com . Persoanele care se vor inscrie, vor primi ulterior pe mail detalii privind modalitatea de plata si locatia exacta a intalnirilor.
Grupul are maxim 12 locuri disponibile. Ocuparea lor se va face in ordinea inscrierilor.
Grupul este sustinut in cadrul companiei Siveo IT Resources de catre Paul Dirmon - Consilier psihologic autonom, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Formator acreditat CNFPA.
 
acum 7 ani 8 luni 17 zile
Cautam o persoana care se pricepe la realizarea unui site de magazin online cu cos de cumparaturi ,posibilitatea de adaugare in cos a comenzilor, fara plata online..Lasati un mesaj pe email ro_vanzari@yahoo.com,pt a va contacta pt mai multe detalii.
 
acum 7 ani 10 luni 11 zile
OPORTUNITATE


Cautam vorbitori de rusa, araba, franceza, italiana, germana fluent, dornici sa lucreze in domeniul telesales sau call center, grafic de noapte 23:00 - 6:00 diferenta de fus orar intrucat se lucreaza cu SUA si Canada. Salariul de la 400$ - 1000$.

Cei interesati sa trimita CV-ul la diana.vetu@mycostmaster.com
 
Link-ul activ pentru chestionar trebuie copiat si introdus in browser:
trendence-survey.com/nq.cfm?q=03b7b2f1-71a2-4835-ba6b-3855a0dc69a0&nqurl=363
 
Florentina a scris in forum:
acum 9 ani 4 luni 2 zile
Buna..Sunt anul I la marketing.Mi-ar face placere sa pot tine legatura cu cei din acelasi an ( si nu numai)si ca sa fiu sincera pana la capat,mi-ar face placere si totodata mi-ar fi de un real ajutor cate-o informatie ref la cursuri etc etc. Din pacate nu pot frecventa cursurile zilnic deoarece locul de munca,programul de munca pe care-l aveam la inscriere imi permitea acest lucru, insa criza a afectat si studentii boboci ca mine, iar acum nu-mi pot lua liber aproape deloc ( ma voi baza mai mult pe cursurile suplimentare). Pe aici , vre-un coleg ceva...cineva ??? Daca m-ati putea ajuta. Multumesc !
 
acum 9 ani 5 luni 5 zile
tot anul 1 la management sunt si eu...deci ioana daca vrei sa vb intra pe ionela.bombonika...valabil pt toti cei din anul 1;)
 
rox ioana a scris in forum:
acum 9 ani 5 luni 5 zile
sunt anul 1 la management si incerc de o luna sa dau si eu de cineva din acelasi an cu mine...problema mea e ca nu pot frecventa primul semestru..:( dar ca pe forumul asta nu e nimeni asa k as vrea sa stiu si eu dak exsista cumva al forum pe care sa-l pot accesa...ms
 
acum 9 ani 6 luni 14 zile
ddesi vad k nu prea se dau rsp eu intreb oricum...are cineva cursurile din anul 1 la management???platesc
 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Artifex" din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate