Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca - Colegii universitare

Oras : Zalau
 

 
Ultimele postari din forum
Simti nevoia sa vorbesti cu cineva care sa te asculte, sa te inteleaga si sa nu te judece?
Ai probleme la servici, la scoala, in familie, in viata de cuplu sau in orice alt domeniu al vietii tale si vrei sa le rezolvi? Vrei o schimbare in viata ta, dar nu stii de unde sa incepi? Daca vrei sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva, sa dai o noua interpretare vietii tale, sa gasesti un sens nou in tot ceea ce ti se intampla, suna la 0752493919. Psiholog clinician si psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, ofer servicii psihologice constand in diagnostic si evaluare clinica, interventie psihologica de tip cognitiv-comportamental si optimizare, la tarife foarte avantajoase, cu reduceri substantiale si gratuitati. Confidentialitate garantata!
 
acum 9 ani 4 luni 15 zile
Sala ORIZONT va ofera o gama larga de servicii pt organizarea banchetelor, reprezentand garantia unei inalte calitati, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la buget.
Bucataria ORIZONT are retete speciale pt a da savoare tuturor evenimentelor.
Scopul nostru este de a va oferi servicii , pt evenimente de cea mai buna calitate realizate de o echipa de profesionisti in domeniu.
Pretul unui meniu este de la 80 pana la 130 lei.
Capacitatea sali este de 400 de locuri .

CONTACT:
MODA EMILIA
0731348674
0264.480334
moda_emilia83@yahoo.com

VA MULTUMIM
 
c22l05 a scris in Diverse:
acum 9 ani 9 luni 11 zile
buna
 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca - Colegii universitareVezi toti membrii
 

Cauta universitate