Universitatea Bogdan Voda din Cluj-Napoca

Oras : Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) : Str. Grigore Alexandrescu nr. 26A, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon : 0264-59.87.87
Fax : 0264-59.18.30

Grupul de discutii de la Universitatea Bogdan Voda din Cluj-Napoca
 

 
Ultimele postari din forum
ATENTIE,studentii din anul III FR Drept Bogdan Voda Cluj, maine data de 05.05.2012 nu se tine cursul nr.2 la drept civil-succesiuni cu prof.Laura Purdea, se va trimite cursul pe mail. Multumesc, adresa mea de mail este amihut2002@yahoo.com.
 
Simti nevoia sa vorbesti cu cineva care sa te asculte, sa te inteleaga si sa nu te judece?
Ai probleme la servici, la scoala, in familie, in viata de cuplu sau in orice alt domeniu al vietii tale si vrei sa le rezolvi? Vrei o schimbare in viata ta, dar nu stii de unde sa incepi? Daca vrei sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva, sa dai o noua interpretare vietii tale, sa gasesti un sens nou in tot ceea ce ti se intampla, suna la 0752493919. Psiholog clinician si psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, ofer servicii psihologice constand in diagnostic si evaluare clinica, interventie psihologica de tip cognitiv-comportamental si optimizare, la tarife foarte avantajoase, cu reduceri substantiale si gratuitati. Confidentialitate garantata!
 
acum 9 ani 2 luni 1 zi
Sigur ti-ai dorit sa-ti amintesti cu placere si incantare de momentul absolvirii.Te gandesti inca de la inceputul anului cum iti va sta in roba si toca. Bucura-te de aceste momente, si lasa grijile organizarii in mainile profesionistilor, tu doar alege pachetul de servicii care ti se potriveste si vei avea garantat cel mai reusit eveniment.
 
acum 10 ani 13 zile
Specialist media creez si realizez la comanda (creatie si tehnoredactare) lucrari de licenta si de disertatie in Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice. Originale, moderne, actuale, europene. Telefon 0746 202 576. Experienta si rezultate deosebite! Rog seriozitate!!! Pregatesc ulterior candidatul pentru sustinerea lucrarii. Pretul este in functie de gradul de dificultate al lucrarii si de nr. de pagini. ID Yahoo Messenger/Email: pescarusul_pescarusul
 
acum 10 ani 1 luna 17 zile
esti la fr sau zi?
 
acum 10 ani 1 luna 17 zile
se pare k suntem in aceasi clasa...
 
sweetina a scris in Diverse:
acum 10 ani 2 luni 7 zile
urgent cine ma poate ajute cu cursurlei de la management anul 1
 
sweetina a scris in Diverse:
acum 10 ani 2 luni 7 zile
:::
 
 
 
 

Studenti la Universitatea Bogdan Voda din Cluj-NapocaVezi toti membrii
 

Cauta universitate