Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad

Oras : Arad
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Revolutiei nr. 81, Arad
Telefon : 0257-28.03.55
 

 
Ultimele postari din forum
acum 5 ani 10 luni 27 zile
Buna tuturor,

Va scriu deoarece am nevoie de ajutorul vostru ca sa reusesc sa imi fac lucrarea de disertatie. Am nevoie de numarul de studenti de la facultatile din Arad si Bistrita, pe o perioada de 3 ani. Daca ma puteti ajuta ar fi suuper.
Din pacate nu am reusit sa le obtin direct de la facultati.

O zi faina
 
Daca cunoasteti limba Germana cel putin la un nivel mediu, va propunem sa beneficiati de oportunitatile profesionale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

La acest moment, recrutam persoane vorbitoare de limba germana pentru angajatori importanti - companii solide pe piata internationala pentru urmatoarele domenii: Financiar si HR.Pentru posturile de HR cautam persoane interesate de partea de HR si care pot sa aiba experienta si in alte domenii decat HR, precum Customer Service.
Daca prezinta interes pentru dvs unul dintre domeniile prezentate mai sus, va rog sa imi trimiteti un mesaj pentru a va putea oferi mai multe informatii.

Daca aceste oportunitati profesionale nu se pliaza pe domeniul dvs de activitate, am rugamintea de a transmite informatiile si persoanelor din jurul dvs, poate cineva va va multumi.

O zi cat mai frumoasa va doresc!
 
Organizari cursuri festive (inchiriere/vanzare robe, catering, flori, sampanie, diplome fictive,foto-video,materiale promotionale...).
Pachete promotionale si amintiri de neuitat!
Pentru detalii, trimiteti mail la robe_festive@yahoo.com sau contactati-ma la tel 0743 262434
Va multumim. O zi buna.
 
ma intereseaza daca are cineva intrebarile de la licenta 2010 de la Arad,daca au aparu ,daca le are cineva, de unde le pot face rost, var rog sa ma contactati
 
SYMO a scris in Diverse:
acum 9 ani 8 luni 27 zile
Absolventul facultatii de limba englezaUVVG Arad, redactez lucrari de licenta/master engleza/franceza si alte domenii de stiinte umaniste conform cerintelor facultatii. Predare personal in ARAD.Contact antet99@yahoo.com sau 0726413295,0748896874.
 
acum 10 ani 4 luni 10 zile
Specialist media creez si realizez la comanda Lucrari de Licenta si de Disertatie in Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice. Originale, moderne, actuale, europene. Telefon 0746 202 576. Experienta si rezultate deosebite! Rog seriozitate!!! Pregatesc ulterior candidatul pentru sustinerea lucrarii. Pretul este in functie de gradul de dificultate al lucrarii si de nr. de pagini. ID Yahoo Messenger/Email: pescarusul_pescarusul
 
Csongor a scris in Diverse:
acum 10 ani 11 luni 13 zile
in anumite zone exista... cum ar fi amfiteatrul si complexul aferent, cel putin la noi la facultate la medicina si biologie..... la facultatea de informatica ma gandesc... ca exista ......:)
nu stiu cat de securizat este.......
 
Csongor a scris in Diverse:
acum 10 ani 11 luni 13 zile
in anumite zone exista... cum ar fi amfiteatrul si complexul
nu stiu cat de securizat este.......
 
acum 10 ani 11 luni 13 zile
Exista in campus acoperire internet wireless? Si daca da, este securizata? Multumesc
 
 
 
 

Studenti la Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din AradVezi toti membrii
 

Cauta universitate