Universitatea Ecologica "Dimitrie Cantemir" din Targu Mures

Oras : Targu Mures
Adresa ( Vezi harta) : str. Bodoni Sandor, Nr.3-5, Targu Mures, Mures
Telefon : 0365-401.127; 0365-401.129
Fax : 0365-401.125
 

 
Ultimele postari din forum
Daca cunoasteti limba Germana cel putin la un nivel mediu, va propunem sa beneficiati de oportunitatile profesionale din Cluj-Napoca si Bucuresti.

La acest moment, recrutam persoane vorbitoare de limba germana pentru angajatori importanti - companii solide pe piata internationala pentru urmatoarele domenii: Financiar si HR.Pentru posturile de HR cautam persoane interesate de partea de HR si care pot sa aiba experienta si in alte domenii decat HR, precum Customer Service.
Daca prezinta interes pentru dvs unul dintre domeniile prezentate mai sus, va rog sa imi trimiteti un mesaj pentru a va putea oferi mai multe informatii.

Daca aceste oportunitati profesionale nu se pliaza pe domeniul dvs de activitate, am rugamintea de a transmite informatiile si persoanelor din jurul dvs, poate cineva va va multumi.

O zi cat mai frumoasa va doresc!
 
acum 9 ani 13 zile
M-ar interesa sa schimb doua,trei idei despre Facultatea de Psihologie...cum e,cam ce medii au fost...daca ma poate ajuta cineva,va rog,intrati pe id-ul meu de mess:capshunika_Swe3t.Mersi mult:*
 
acum 9 ani 3 luni 9 zile
salutare tuturor!cine mai e in grupa 1,an 1,Drept?mi-ar face placere sa ne cunoastem mai bine.
 
 
 
 

Studenti la Universitatea Ecologica "Dimitrie Cantemir" din Targu MuresVezi toti membrii
 

Cauta universitate