Universitatea "Millenium" din Timisoara

Oras : Timisoara
 

 
Ultimele postari din forum
acum 4 ani 7 luni 25 zile
Vrei să faci parte dintr-o companie multinaţională?
Amazon iţi oferă oportunitatea de a lucra independent, prestând munca de acasă, cu ajutorul unei echipe virtuale.
Amazon reprezintă cea mai mare platformă online în domeniul comerţului online cu amănuntul. Astfel, multinaţionala comercializează o gama variată de produse şi este în căutare de persoane cu abilităţi excepţionale de comunicare pentru poziţia de Customer Service Associate.
Mai multe detalii la adresa: larisa.dobrean@salesconsulting.ro
 
acum 8 ani 3 luni 6 zile
Buna,
Suntem firma CRISFEST si organizam cursuri festive pentru studentii din ultimul an. Firma noastra va pune la dispozitie numeroase pachete la PRETURI STUDENTESTI (incepand cu DOAR 30 RON)! Mai mult, in cazul in care doriti ceva anume, firma noastra este dispusa sa se adapteze cerintelor voastre. CRISFEST va ofera o zi de neuitat alaturi de cei care in curand vor fi "fosti colegi din studentie". Pentru mai multe informatii si pentru a primi listele cu preturi si pachete contactati-ne la :
monica.buha@yahoo.com si la nr de tel 0740 120 880
Apelati cu incredere la serviciile noastre!Va garantam ca nu veti regreta!
 
Organizari cursuri festive (inchiriere/vanzare robe, catering, flori, sampanie, diplome fictive,foto-video,materiale promotionale...).
Pachete promotionale si amintiri de neuitat!!!
Pentru detalii, trimiteti mail la robe_festive@yahoo.com sau contactati-ma la tel 0743 262434
Va multumim. O zi buna.
 
acum 10 ani 12 zile
Specialist media creez si realizez la comanda (creatie si tehnoredactare) lucrari de licenta si de disertatie in Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice. Originale, moderne, actuale, europene. Telefon 0746 202 576. Experienta si rezultate deosebite! Rog seriozitate!!! Pregatesc ulterior candidatul pentru sustinerea lucrarii. Pretul este in functie de gradul de dificultate al lucrarii si de nr. de pagini. ID Yahoo Messenger/Email: pescarusul_pescarusul
 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Millenium" din TimisoaraVezi toti membrii
 

Cauta universitate