Se mai fac inscrieri la studii universitare gratuite in Danemarca!

Se mai fac inscrieri la studii universitare gratuite in Danemarca! 4 2
4 stele

8657 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Se mai fac inscrieri la studii universitare gratuite in Danemarca!

Ultima sansa pentru absolventii de liceu de-a studia gratuit in Danemarca! Absolventii de liceu care doresc sa beneficieze de oportunitatea de a studia gratuit la reputata institutie de invatamant superior din Danemarca, Roskilde Business College, se mai pot inscrie pana joi, 10 iunie, la adresa rbc@universities.ro.

 

Roskilde Business College este o institutie ce se remarca prin excelenta programelor de studiu, care, fiind dedicate studentilor internationali,  sunt predate exclusiv in limba engleza.

Programele la care aplicantii interesati se pot inscrie sunt: Marketing Management si Computer Science. Studentii acceptati vor avea posibilitatea de a obtine un job part-time (15 ore pe saptamana) care sa le permita auto-sustinerea financiara. Pentru inscriere, aplicantii trebuie sa trimita un mail cu subiectul `inscriere RBC` la adresa de mail rbc@universities.ro. Aplicantii care nu au sustinut pana la aceasta data un test standardizat de limba engleza au ocazia de a sustine acest test, in mod gratuit, cu reprezentantii universitatii, intr-unul din birourile IEC din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara.

Mai multe informatii despre Roskilde Business College sunt disponibile pe site-ul Programului de Plasament Universitar aflat sub egida IEC - International Education Center www.universities.ro.

IEC - International Education Center Romania faciliteaza invatamantul international, oferind asistenta gratuita tinerilor romani in eforturile lor de a accesa sistemul global de educatie.


 

Read more about: Danemarca  credite de studii 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

 

Study abroad search

 
 
 
 

 
 

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...