Se mai fac inscrieri la studii universitare gratuite in Danemarca!

Se mai fac inscrieri la studii universitare gratuite in Danemarca! 4 2
4 stele

8612 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Se mai fac inscrieri la studii universitare gratuite in Danemarca!

Ultima sansa pentru absolventii de liceu de-a studia gratuit in Danemarca! Absolventii de liceu care doresc sa beneficieze de oportunitatea de a studia gratuit la reputata institutie de invatamant superior din Danemarca, Roskilde Business College, se mai pot inscrie pana joi, 10 iunie, la adresa rbc@universities.ro.

 

Roskilde Business College este o institutie ce se remarca prin excelenta programelor de studiu, care, fiind dedicate studentilor internationali,  sunt predate exclusiv in limba engleza.

Programele la care aplicantii interesati se pot inscrie sunt: Marketing Management si Computer Science. Studentii acceptati vor avea posibilitatea de a obtine un job part-time (15 ore pe saptamana) care sa le permita auto-sustinerea financiara. Pentru inscriere, aplicantii trebuie sa trimita un mail cu subiectul `inscriere RBC` la adresa de mail rbc@universities.ro. Aplicantii care nu au sustinut pana la aceasta data un test standardizat de limba engleza au ocazia de a sustine acest test, in mod gratuit, cu reprezentantii universitatii, intr-unul din birourile IEC din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timisoara.

Mai multe informatii despre Roskilde Business College sunt disponibile pe site-ul Programului de Plasament Universitar aflat sub egida IEC - International Education Center www.universities.ro.

IEC - International Education Center Romania faciliteaza invatamantul international, oferind asistenta gratuita tinerilor romani in eforturile lor de a accesa sistemul global de educatie.


 

Read more about: Danemarca  credite de studii 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

 

Study abroad search

 
 
 
 

 
 

Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...