Vrei sa studiezi in America? Iata care sunt cele mai bune universitati

0 stele

1266 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vrei sa studiezi in America? Iata care sunt cele mai bune universitati

Te bate gandul sa incerci experienta studiilor in strainatate? Ce spui de America? Descopera in continuare care sunt cele mai bune universitati la ora actuala, potrivit usnews.com, si care sunt sansele de admitere. De precizat este faptul ca inscrierea pentru universitatile din America pentru anul universitar 2015-2016 incepe pentru noi romanii in clasa a XI-a. Inscrierile pentru anul universitar 2014-1015 s-au incheiat deja.

Prestigiul acestor universitati le face, intr-adevar, mai greu accesibile. Cu toate acestea, rata scazuta de acceptare nu este in niciun caz un motiv care sa te faca sa renunti usor la visul tau de a studia in America.

 


4. Columbia University
4. Columbia University

Taxa anuala: 49.138
Studenti inscrisi: 6.068
Rata de admitere: 7.4% admisi
Deadline: 1 ianuarie 2015

Columbia University este localizata in Manhattan, langa New York, si ofera o gama larga de activitati pentru studenti. Printre cel mai bine cotate colegii ale sale se numara Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Jurnalism. Taxa de admitere este de 80 dolari, iar adresa de contact pentru candidatii internationali este isso@columbia.edu.
 


3. Yale University
3. Yale University

Taxa anuala: 44.000 dolari
Studenti inscrisi: 5.405
Rata de admitere: 7% admisi
Deadline: 31 decembrie 2014

Yale University se afla in New Haven, Connecticut, si este cunoscuta datorita programelor calitative de muzica si teatru dramatic. Universitatea are 12 programe de licenta, iar fiecare are cate un master si un decan care locuieste chiar in campus si mananca in aceeasi cantina cu studentii.

Afla ce trebuie sa faci pentru a sustine examenul de admitere la Yale University de pe site-ul www.oiss.yale.edu
 


2. Harvard University
2. Harvard University

Taxa anuala: 42.292 dolari
Studenti inscrisi: 6.658
Rata de admitere: 6% admisi
Deadline: 1 ianuarie 2015

Harvard University se afla in Cambridge, Massachusetts, chiar langa Boston. In cadrul Universitatii Harvard poti aplica pentru unul din cele 13 programe ale sale, printre care Business School, Medical School Graduate Education School, School of Engineering and Applied Sciences, Law School sau John F. Kennedy School of Government.
Adresa de contact pentru studenti internationali este intladm@fas.harvard.edu.
 


5. Stanford University
5. Stanford University

Taxa anuala: 43.245 dolari
Studenti inscrisi: 7.063
Rata de admitere: 6.6% admisi
Deadline: 1 ianuarie 2015

Stanford University este o institutie privata, localizata in California. Universitatea pune la dispozitia studentilor un numar mare de organizatii studentesti, printre care Asociatia Pre-Business. Taxa de admitere este de 90 dolari.

Studentii internationali au la dispozitie o adresa de contact de unde pot afla informatii detaliate despre admiterea la programele de studiu ale universitatii: intl.admission@stanford.edu
 


1. Princeton University
1. Princeton University

Taxa anuala: 40.170 dolari
Studenti inscrisi: 5.336
Rata de admitere: 7.8% admisi
Deadline: 1 ianuarie 2015


Pe primul loc, conform celui mai recent top, se afla Princeton University, o institutie privata situata in Princeton, New Jersey. Printre cel mai bine cotate programe ale sale se numara Woodrow Wilson School of Public and International Affairs si School of Engineering and Applied Sciences.

Afla ce trebuie sa faci pentru a sustine examenul de admitere la cea mai buna universitate din America la adresa de email jleighto@Princeton.EDU.

La ce universitate din America ti-ar placea sa studiezi?

Andreea Catan
 


Studiul in America
Studiul in America

Vrei sa afli mai multe informatii despre univesitati si programe de studiu din America?  Intra pe Study abroad si vezi ce program ti se potriveste!

 


 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

 

Study abroad search

 
 
 
 

 
 

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan