Academia de Studii Economice din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti
Telefon : 021-319.19.00, 021-319.19.01/ 360, 021-211.26.50, 021-211.26.55
Fax : 021-319.18.99, 021-312.95.49

Grupul de discutii de la Academia de Studii Economice din Bucuresti
 
 • Departamentul Administratia Retelei A.S.E.
  Domeniu de interes: acest departament realizeaza statistici in ceea ce priveste traficul pe principalele servere ale A.S.E.-ului si ofera informatii despre cele mai variate probleme din domeniul informaticii.


  Departamentul de Cercetare Economica
  Domeniu de interes: departamentul de Cercetari Economice din cadrul Academiei de Studii Economice ofera logistica si consultanta pentru a stimula implicarea in programe de cercetare si colaborarea specialistilor din diferite domenii.


  Departamentul de Consultanta IMM
  Domeniu de interes: in cadrul acestui departament functioneaza Centrul Romano-American de Excelenta in Afaceri care ofera consultanta, training (PBC, MBC,MTP) si certificari (ECDL, MOS) pentru firme si studenti.


  Departamentul de Formare Permanenta
  Domeniu de interes: prin Departamentul de Formare Permanenta, A.S.E. ofera agentilor economici de stat si privati, institutiilor publice, organizatiilor administratiilor publice locale si centrale, intreprinzatorilor, specialistilor cu pregatire superioara posibilitatea de a se perfectiona si specializa in domenii de larg interes si de mare importanta pentru asigurarea unei economii de piata veritabile si eficiente.


  Departamentul de Invatamant Economic la Distanta
  Domeniu de interes: IDD-ASE ofera posibilitatea urmarii cursurilor sale in 16 centre teritoriale: Alexandria, Amara, Braila, Bucuresti, Buzau, Campia Turzii, Covasna, Constanta, Curtea de Arges, Deva, Medias, Piatra Neamt, Predeal, Slatina, Targoviste, Tulcea.


  Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic
  Domeniu de interes: misiunea D.P.P.D. este sa asigure pregatirea psihopedagogica, metodica si practica a studentilor si absolventilor care opteaza pentru cariera didactica.


  Departamentul social
  Domeniu de interes: Cazare, Tabere de vara, Burse, Meniuri Cantine, Situatia decontarilor abonamentelor RATB

   

 
 
 
 

Studenti la Academia de Studii Economice din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate