American Hotel Academy Romania

Oras : Brasov
Adresa ( Vezi harta) : Oras: Brasov Adresa: str. Vlad Tepes nr.16, cod postal 500092 Email: info@aharomania.ro
Telefon : 0268 455 401
Fax : 0268 455 401

Grupul de discutii de la American Hotel Academy Romania
 
 • American Hotel Academy, fondata la Brasov in anul 2007 sub denumirea de American Hospitality Academy, este specializata in educatie si formare profesionala pentru industria ospitalitatii si este unica in Romania prin specificul sau.

  Oferta educationala de baza este constituita din doua programe de studiu de lunga durata (program de licenta, respectiv master), oferite in parteneriat academic cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie.

  - Bachelor of Arts (Hons) International Hotel Business Management
  - Master of Science International Hospitality & Tourism Management.

  De asemenea, prin Centrul de Formare Continua, American Hotel Academy ofera cursuri si training de scurta durata, precum si certificari profesionale acreditate de catre Ministerul Turismului, Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, pentru cei deja incadrati in munca la nivel managerial sau la nivel de linie.

  Obiectivul principal al academiei este acela de a forma absolventi care vor avea pasiunea si motivatia sa devina profesionisti si lideri de exceptie, care sa aduca propria contributie la dezvoltarea de acum globalei industrii a ospitalitatii.
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei universitati!
 
 
 

Studenti la American Hotel Academy RomaniaVezi toti membrii
 

Cauta universitate