Institutul SAE (The School of Audio Engineering)

Oras : Bucuresti
Telefon : 021 202 3227
 
 • SAE este vazuta ca si pionierul educatiei practice in domeniul audio, cu prima scoala deschisa pe plan mondial in anul 1976. SAE reprezinta  astazi cea mai mare retea de institutii audio, multimedia, animatie si film digital, cu peste 50 de campusuri pe cinci continente. Ofera cursuri rapide si intensive, intr-un format de 2 sau 1an de studiu, care se finalizeaza cu diplome recunoscute international, cursuri scurte si corporate training.


  CEA MAI MARE RETEA DE INSTITUTE MEDIA DIN LUME
  - 36 ANI DE EXPERIENTA
  - 30.000 DE STUDENTI ANUAL
  - 55 DE CAMPUSURI   
  - 23 DE TARI PE 5 CONTINENTE, DIN CARE AMINTIM ORASE CA: AMSTERDAM, BARCELONA, BRUXEL, FRANKFURT, GLASGOW, ISTAMBUL, LEIPZIG, LIUBLIANA, MADRID, MUNCHEN, PARIS, STOCKHOLM, VIENA, ATENA, BERLIN, BELGRAD, GENEVA, HAMBULG, KOLN, LIVERPOOL, LONDRA, MILANO OXFORD, ROTTERDAM, STUTTGARD, ZURICH. ATLANTA, MIAMI, NEW YORK, LOS ANGELES NASHVILE, SAN FRANCISCO, MEXICO, BANGALORE QUENNAI, KUALA LAMPUR, SINGAPORE, BANGCOCK, INDONESIA, MUMBAI, DELHI, TOKIO, ADELAIDE, BRISBANE, MELBOURNE, SIDNEY, OAKHLAND, BYRON BAY, PERTH, KAPETOWN.

  Conducerea Grupului SAE se afla la Oxford (Anglia) cu filiale in New York, Dubai, Munchen si Byron Bay (Australia). Comitetul de conducere este format din:
  - Pr. Dr. Thomas Misner, President (initiatorul acestui proiect)
  - Romy Hayatt, Senior Bussines Developer SAE group.

  Deschiderea SAE Bucuresti va imbogatii experienta impresionanta a celor 35 de ani in industria educatiei internationale media, cu acoperire in 26 de tari, pozitionand Bucurestiul ca si centru regional pentru renumita educatie digitala si new media in domeniile Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism si 3D Digital Animation.

  Lansarea oficiala a SAE Romania a avut loc in timpul festivalului Musikmesse 2011 din Frankfurt, Germania, care s-a desfasurat in perioada 6 - 9 aprilie, iar deschiderea oficiala este programata pentru toamna 2011, pentru a coincide cu inceperea anului universitar.

  Directiile in care Facultatea SAE din Romania va actiona sunt :

  Cursurile full time de 1, 2 ani (diploma MA, MS) recunoscute in lume, posibilitate de masterat si doctorat acreditate de Midlesex University din Londra. Facultatea va deschide 6 sectii de invatamant: Audio engineering /Electronic Music; Digital Film; 3D Animation; Digital Journalism; Web Design; Game Design.


  Cursuri scurte cu durata cuprinsa intre o luna si trei luni si bootcamp-uri de 1, 2 zile. Concernul SAE pune la dispozitie 40 cursuri scurte printre care amintim: Certificate in Mixing Technique; Certificate in Basic Radio Broadcasting; Certificate in Advanced Radio Broadcasting; Certificate in Basic After Effects, Certificate in 3D Game Design& Development; Certificate in 3D Max Essentials; Certificate in 3D Character Animation; Certificate in 3D Max Architectural Film; Certificate in Web Design & Graphic Design; Certificate in Newspaper& Magazine Design; Certificate in Final Cut Pro; Certificate in Production Management for Industry; Certificate in DSLR Film making; Certificate in Acting for Adults; Certificate in Acting for  Kids; Certificate in TV Presentation; Certificate in TV Commercials; Certificate in Professional Photography; Certificate in Iphone Applications Development; Certificate in Advanced Iphone App. Development


  Corporate Training. Firmele din domeniul media vor beneficia de pachete de instruire customizate nevoilor curente sau viziunii de dezvoltare. Nu trebuie sa uitam ca in Romania apar in fiecare zi firme multinationale de creatie si productie multimedia a caror cerinta pe piata de munca calificata este in continua crestere.


  Cursuri Online. SAE pune la dispozitia celor interesati, cursuri online cu profesorii din reteaua SAE, detinatori ai premiilor Gramy Emy, Oscar, cursuri ce beneficiaza de certificate recunscute in intreaga lume.   
   
  2. ISTORIC
  SAE s-a nascut in anul 1976 in Australia. A fost infiintata de catre DR. Thomas Misner, Engineer/Producer in educatia audio. De aceea SAE la inceput a fost cunoscuta ca “School of Audio Engineering” (SAE). Pentru a mentine trend-ul industriei media, SAE a creat programe practice care dezvolta abilitati in randul studentilor pentru a se mentine in topul angajatilor din industria media, in continua dezvoltare.


  SAE ofera astazi :
  - O retea de peste 57 de campusuri universitare
  - Oportunitatea pentru toti studentii de a se muta la oricare din aceste universitati
  - O educatie traditionala imbinata cu tendintele moderne in educatie
  - Grupe mici de studenti pentru a avea acces individual la echipament
  - Invatamant practic prin acumulare de experienta
  - Un curiculum modern acumulat prin 30 de ani de experienta
  - Profesori care provin din topul profesionistilor din industria media
  - O asociatie alumni in intreaga lume
  - Posibilitatea de a accesa studii postuniversitare
  - Diplome recunoscute de toate guvernele
  - Parteneriat cu facultati de prestigiu
  - Un program international de plasament de joburi
  - Colaborari si parteneriate cu industria internationala Media


  3. PARTICULARITATI
  - SAE Romania beneficiaza de curiculum international, cursuri si exercitii SAE pentru toate diplomele si certificatele SAE.
  - Suport international din partea SAE pentru  amenajarea claselor si studiourilor, asistenta manageriala, training pentru  manageri si profesori.
  - Includerea in programul international de marketing SAE si invitatii la principalele evenimente media din lume.
  - Recrutare de studenti din intreaga lume.
  - Studentii SAE pot accesa reteaua SAE care ofera: Alumni, mySAE, revista SAE (pana la 50% reducere la echipament si software), bursa de joburi.
  - Acces la toate programele SAE in lume.


  4. ASPECTE PRINCIPALE DE DIFERENTIERE A SAE FATA DE ALTE INSTITUTII DE INVATAMANT
  - Aspect practic: Curiculum SAE da posiblitatea inginerilor media (absolventi ai oricaror din cele patru programe) sa realizeze productii intr-un mod stiintific si metodic. Aceste lucruri le ofera circumstante in intelegerea si implementarea tehnologiilor, precum si imbunatatirea productivitatii.
  - Relevanta industriala: lideri ai industriei recunosc programele SAE ca fiind cele mai relevante pentru importanta cu care noi ne axam pe mentinerea la zi si practica celor mai noi tehnologii, fiind in acelasi timp la un inalt nivel de educatie, din moment ce studentii nostri au posibilitatea de practica concreta chiar din prima zi la SAE. Aceste recunoasteri din partea liderilor industriei, sunt indeaproape dovedite prin numeroasele internship-uri oferite studentilor SAE.
  - Productivitate si reduceri de cost: Studentii nostri sunt educati in toate aspectele din domeniul lor de disciplina, incluzand partea de afaceri a productiei (cu precadere asupra productivitatii si reducerii costului), dandu-le posibilitatea sa inteleaga procesul complet al productiei, implementarea si executarea cu succes a proiectului de productie de la inceput, pana la final. in plus, programele noastre includ imbunatatiri contemporane si internationale in continut, in diferite domenii de studiu, in asa fel incat studentii SAE sunt in permanenta tinuti la zi cu toate aceste creatii internationale.
  - Calitate: Aspectele calitative ale programelor, continutului si predarea metodologiei SAE, sunt realizate in concordanta cu Manualul de Operatiuni si Asigurarea Calitatii, care este adaptat si implementat la nivel international. Inspectorii SAE din domeniul Asigurarii Calitatii, monitorizeaza toate aspectele operationale ale administrarii institutelor si predarii cursurilor, in mod periodic. in general, membrii corpului profesoral sunt educti la SAE, dar toti au experienta relevanta in domeniu, precum si calificari academice.  Sesiuni de re-educare si innoire a abilitatilor tehnologice pentru membrii corpului profesoral, sunt realizate in mod periodic, subiectii fiind testati o data pe an pentru a fi reacreditati.
  - Acreditare: Programele SAE sunt acreditate in diferite locatii, de catre diferite institutii din lume. SAE este in acelasi timp un institut de invatamant superior in deplina regula.
  - Faclitati: SAE este unul din putinele institute din lume care dispun de toate facilitatile de predare in campus. Aceste facilitati sunt ca si cele folosite in industrie, in proiectele comerciale. Cu toate acestea, facilitatile respective sunt restrictionate doar pentru uzul studentilor, numai in scopuri educationale. SAE are o politica stricta in ce priveste mentinerea productiei comerciale inafara scolilor, pentru a asigura studentilor un timp cat mai indelungat in folosirea facilitatilor.
  - Curiculum tinut la zi: Parte a curicumului fiecarui teritoriu este facut pe comanda, pentru a incorpora cerintele industriei media locale in curiculum international al SAE, care este permanent imbunatatit si innoit, pentru a reflecta schimbarile dinamice din industria acestui domeniu in permanenta dezvoltare pe plan mondial.
  - Tehnologia: SAE isi innoieste permanent echipmentul, in functie de specificul industriei, pentru a mentine facilitatile la zi si in pas cu industria. Acesta este unicul mod in care studentii nostri pot fi educati in tehnologiile curente, prin practica directa.


  5. DOTARI SAE ROMANIA
  Campusul SAE Romania va dispune de sali de clasa moderne, dotate cu calculatoare Apple (Imac, Mac Book Pro , Mac Pro) softuri specializate (Maya, 3DMAX, Pachetul Final Cut, Avid,  Digidesign, Adobe Proffesional, C++ etc)

  Studiourile vor fi utilate cu:
  5.1. CONTROL ROOM AUDIO 1 (30 SQUARE M)
  NEVE 75 CUSTOM SERIES BY SAE, MAC PRO, PRO TOOLS HD RACK  AUDIO MONITORS   KRK , GENELEK 8020 LSE 5.1, YAMAHA NS 10, PERIFERICE
  5.2. CONTROL ROOM AUDIO 2 (30 SQUARE M)
  AVID ICON D CONTROL S MAC PRO. PRO TOOLS HD VIDEO MONITORS     2 UNITS AUDIO MONITORS   KRK. AUDIO MONITORS GENELEK 6010 5.1
  5.3. MIDI STUDIO (20 SQUARE M)
  AVID PROTOOLS + RME 800, MAC MINI MIDI CONTROLER M-AUDIO (88 KEYS) ACCES VIRUS TI SNOW 2 TOUCH SCREEN MONITORS AUDIO MONITORS YAMAHA ACCESSORIES ( STANDS , CABLES PERIFERIALS
  5.4. DJ CLASSROOM (40 SQUARE METERS)
  20 MACBOOK 20 PIONNER DDJ CONTROLER TRAKTOR SOFTWARE
  5.5. VJ CLASS (40 SQUARE M)
  20 MAC BOOK PRO, IPAD X 20 UNITS + SOFTWARE
  5.6. AUDIO RECORDING STUDIO 1 (80 SQUARE M 10X 8X4)
  MONITORS (KRK) MICROPHONES 8X AKG C 414 DRUM KIT MICRO HEADPHONES ACCESSORIES YAMAHA CLAVINOVA BASS/GUITAR AMPLIFIERS VIDEO PROJECTOR
  5.7. NEWS (DRUMS, GUITAR) AUDIO RECORDING STUDIO (20 SQUARE M)
  DRUMS, MICROPHONES, HEADPHONES, AUXILIARES    
  5.8. VIDEO CONTROL ROOM 1 (20 square M)
  •SLATE 1000; Broadcastpix VGA MONITORS 4 UNITS TALLY BOX Second Soft panel and scripts license for team use 600 AUDIO MONITORS AUDIO MIXER AUXILIARIES
  5.9. VIDEO CONTROL 2 ROOM (20 SQUARE M)
  •AVTAKE COUT FOUR SD 4 pcs Black Magic Design PCI-E capture cards. 800 US $ 1 Black Magic Design PCI-E capture card, COMPUTER (WINDOWS) audio mixer, ACCESSORIES    
  5.10. VIDEO STUDIO 1 (80 SQUARE M 10X8X5)
  3 SONY HDRFX1000, 3 SONY BCR 300 KRANE DOLLY (3 PCS) 12 FLOWLIGHT 1000VIDEO MONITOR AUDIO MONITOR, LIGHT RAMP, ACCESSORIES    
  5.11. CROMA KEY STUDIO (NEWS) (40 SQUARE M10 X4X4)
  1 SONY HDR FX1000, 8 FLOWLIGHT 1000W LIGHT RAMP IMAC FINAL CUT STUDIO SOFTWARE, AUDIO MONITOR, ACCESSORIES    
            


  6. DIPLOME
  DIPLOMELE SAE SUNT RECUNOSCUTE PE PLAN MONDIAL CU CALIFICATIV: “professional excellence in Audio Engineering, Multimedia, Digital Film Making and Animation fields”.
      
  PROGRAMA SCOLARA ESTE UNICA IN CELE 50 DE CAMPUSURI.
  Criteriul de excelenta academica este conditia pastrarii licentei SAE.                    
  Orice student din reteaua SAE se poate muta oricand la oricare institut din lume, fara a fi nevoie de echivalari suplimentare.
      
  Educatia multimedia oferita de SAE deschide oportuniati de cariera oriunde in lume, corpul profesoral SAE este format din lideri in domeniile cheie pe plan mondial.

  http://bucharest.sae.edu/en-gb/home/

  e-mail: Bucharest@sae.edu
   

 

Radu

nu recomanda
1.00
foarte slab
 • 2.00
Trimis la
05 Februarie 2014

Am pierdut un an din viata....numai minciuni, echipament jalnic, cursuri care nu au loc niciodata... sunt profund dezamagit

Acordat pentru Institutul SAE (The School of Audio Engineering)

Anna

nu recomanda
1.00
foarte slab
 • 2.00
Trimis la
05 Februarie 2014

Profesori care nu au nicio pregatire in domeniu, multe promisiuni, educatie 0

Acordat pentru Institutul SAE (The School of Audio Engineering)

dejoc

nu recomanda
1.00
foarte slab
 • 2.00
Trimis la
04 Februarie 2014

Te mint pe fata ...la animatie...e jale !

Acordat pentru Institutul SAE (The School of Audio Engineering)


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Institutul SAE (The School of Audio Engineering)Vezi toti membrii
 

Cauta universitate