Institutul Teologic Baptist din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Str. Berzei nr. 29, sector.1, Bucuresti
Telefon : 021-312.13.09
Fax : 021-315.91.08

Grupul de discutii de la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti
 
 • Anul 1990 a reprezentat pentru Seminarul Teologic Baptist schimbarea radicala prin transformarea acestuia in Institut Teologic Baptist de grad universitar.

  Din anul 1991, prin harul lui Dumnezeu, s-a infiintat Facultatea de Teologie Baptista, cu dubla specializare asociata Universitatii din Bucuresti cu domeniu la alegere: Teologie - Litere, Teologie - Asistenta Sociala, Teologie - Limbi Straine. In medie de 100 studenti finalizeaza anual programul FTB.

  In anul 1998 s-a infiintat departamentul de misiune mondiala în CTBB, unde studentii care opteaza pentru misiune au posibilitatea sa studieze în fiecare an cursuri specifice.

  Incepand cu anul 2000 prin Universitatea din Bucuresti se ofera un program de doctorat în teologie. În prezent 15 doctoranzi se pregatesc sub coordonarea prof. Dr. Vasile Talpos.

  ITB mentine un standard academic si spiritual ridicat. In acelasi timp este intr-o continua dezvoltare in incercarea de a putea raspunde nevoi de pregatire a celor care doresc sa se implice in campul de misiune precum si cerintei de slujitori venita din partea bisericilor.

  In acest scop ITB a dezvoltat o serie de departamente noi ce pregatesc si indurma studentii in asa fel incat programului universitar sa poata oferi tuturor celor interesati o formare adecvata pentru slujire.


   

 

Sea

recomanda
4.80
foarte bun
 • 9.60
Trimis la
01 Iulie 2015

am studiat si pot spune din proprie experienta

Acordat pentru Institutul Teologic Baptist din Bucuresti

COSTICĂ

nu recomanda
2.80
mediu
 • 5.60
Trimis la
12 Martie 2013

DOAR PERSOANELOR DE ALTA RELIGIE SI UNUI PRIETEN IASI DA FATUL SA SE REORIENTEZE SPRE ALTA SPECIAIZARE.

Acordat pentru Institutul Teologic Baptist din Bucuresti


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Institutul Teologic Baptist din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate