Universitatea "Alma Mater" Sibiu

Oras : Sibiu
Adresa ( Vezi harta) : Sibiu, Str. Somesului nr. 57
Telefon : 0269/25.00.08, 0728/13.76.50
Fax : 0269/25.00.08
 
 • Universitatea Alma Mater din Sibiu este o institutie de invatamant superior particular, ce largeste paleta specializarilor de invatamant superior din Sibiu. Universitatea a fost autorizata sa functioneze prin Hotararea de Guvern 916 din 11 august 2005.

  In prezent, in cadrul Universitatii Alma Mater din Sibiu functioneaza doua facultati: Facultatea de stiinte Economice, respectiv Facultatea de Drept, stiinte Sociale si Politice. in cadrul acestor facultati, exista urmatoarele specializari autorizate sa functioneze provizoriu: Marketing, Afaceri Internationale, Management, Economie Agroalimentara si a Mediului, Finante si Banci, Economia Comertului, Turismului Serviciilor si Managementul Calitatii, Informatica Economica, Contabilitate si Informatica de Gestiune, Inginerie si Management in Alimentatia Publica si Agroturism, Asistenta Sociala, Psihologie, Drept, Pedagogia invatamantului Primar si Prescolar, Geografia Turismului, Administratie Publica.

  Incepand cu anul universitar 2006/2007, activitatea universitara s-a extins cu inca doua facultati, autorizate sa functioneze in municipiul Bacau cu specializarile Marketing si Afaceri Internationale si, respectiv, municipiul Hunedoara cu specializarile Economia Comertului, Turismului Serviciilor si Managementul Calitatii si Administratie Publica.

  Forma de invatamant este: invatamant cu frecventa, iar durata studiilor este de 3 ani, respectiv 4 ani. Desfasurarea procesului de invatamant se face modular, pe doua semestre.

  Orientarea procesului de invatamant este in concordanta cu standardele si procedurile europene de invatamant superior, iar viitorii specialisti, ca produs finit al muncii noastre, putand lucra oriunde in Europa, vor trebui sa fie capabili de performante superioare si pregatiti sa raspunda exigentelor crescute impuse de lumea occidentala intr-un cadru multinational.

   

 

Lidia

recomanda
2.40
mediu
 • 4.80
Trimis la
29 Aprilie 2013

sunt studenta in cadrul acestei Universitatii fiind multumita de facilitatiile acordate(bursa de studiu,cazare),de promtitudinea si seriozitatea profesorilor!

Acordat pentru Facultatea de Stiinte Economice

Elena Tudorita

recomanda
4.00
bun
 • 8.00
Trimis la
03 Aprilie 2013

Am fost studenta a cestei universitati la filiala din Bacau si am fost multumita de programele de studii si de burse si finatare cat si de prestatia profesorilor in cadrul acestei universitati, legatura stransa si directa cu acestia de transparenta si promtitudinea informatiilor si a documentatiilor.

Acordat pentru Universitatea "Alma Mater" Sibiu


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate