Universitatea "Athenaeum" din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Str. Giuseppe Garibaldi nr. 2A, sector 2, Bucuresti
Telefon : 021-230.57.38, 021-230.57.26, 021-231.74.18
Fax : 021-230.57.26

Grupul de discutii de la Universitatea "Athenaeum" din Bucuresti
 
 • I. Facultatea de STIINTE ECONOMICE
  Domeniile si programele de studii de licenta (specializarile):
      Domeniul Contabilitate
      Programul de studii (Specializarea) CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE
      Domeniul Finante
      Programul de studii (Specializarea) FINANTE SI BANCI
      Domeniul Administrarea afacerilor
      Programul de studii (Specializarea) ADMINISTRAREA AFACERILOR
      Domeniul Marketing
      Programul de studii (Specializarea) MARKETING


  II. Facultatea de ADMINISTRATIE PUBLICA
  Domeniile si programele de studii de licenta (specializarile):
      - Domeniul Administratie publica
  Programul de studii (Specializarea) ADMINISTRATIE PUBLICA
  Pentru a capata o imagine succinta asupra pregatirii studentilor in cadrul fiecarei specializari, in cele ce urmeaza facem unele precizari pentru fiecare dintre ele.
  Programul de studii (Specializarea) CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE
  In contextul actual al societatii informationale si al unei economii bazate pe cunoastere, Specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune pregateste  economisti cu competente in contabilitate, audit intern si financiar si informatica de gestiune.
  Reformarea contabilitatii din Romania, in concordanta cu standardele internationale dezvolta si multiplica rolul specialistilor contabili cu inalta calificare in domeniul productiei si utilizarii informatiei contabile, auditului intern si financiar, gestiunii eficiente a resurselor pe entitati patrimoniale, evaluarilor de patrimoniu, analizei economico-financiare si studiilor de fezabilitate a firmelor.
  Urmare a reformarii contabilitatii, care atesta valoarea si recunoasterea sociala a specialistilor in acest domeniu, s-au liberalizat profesiile de expert contabil, contabil autorizat, auditor financiar, consultant fiscal, care se inscriu in nevoia de consultanta si pilotare in administrarea resurselor si afacerilor, in asa fel incat acestea sa aiba o profitabilitate maxima.
  Procesele de prelucrare si stocare a datelor, faciliteaza si potenteaza munca economistului contabil, favorizeaza implementarea de metode si tehnici de analiza, diagnostic, decizie din ce in ce mai riguroase si complexe.
  In integralitatea pregatirii in domeniul la care ne referim un modul de cunostinte eficiente il reprezinta disciplinele de audit. Prin aceste cunostinte, specialistul in contabilitate si informatica de gestiune îsi formeaza capacitatea de a verifica corectitudinea si eficacitatea metodelor si mijloacelor adoptate pentru asigurarea sigurantei in functionarea sistemelor, asigurarea calitatii si confidentialitatii datelor, rezultatele oferite utilizatorilor.
  Programul de studii (Specializarea) FINANTE SI BANCI
  Obiectivul principal al Specializarii este pregatirea universitara si postuniversitara in domeniul finantelor, asigurarilor, bancilor si burselor de valori pentru piata interna si internationala.
  Programul de studii (Specializarea) ADMINISTRAREA AFACERILOR
  Administerarea Afacerilor ofera o specializare foarte solicitata de mediul de afaceri.
  Misiunea specializarii o reprezinta formarea de specialisti in administrarea afacerilor, capabili sa raspunda atat nevoilor de dezvoltare a companiilor multinationale prezente in Romania cat si exigentelor firmelor romanesti preocupate sa-si dezvolte activitatea la nivel international.
  Programul de studii (Specializarea) MARKETING
  Specializarea Marketing ofera programele de pregatire universitara in domeniul Marketingului.
  Aria strategica si operationala, marketingul capteaza interesul managerilor si specialistilor, organizatiilor din Romania si de pe plan international ca sursa de avantaj competitiv si de pozitionare a organizatiei si portofoliului sau de marci, in mintea si sufletul clientilor actuali si potentiali.
  Aceasta specializare ofera posibilitatea dezvoltarii cunostintelor si competentelor necesare pentru dezvoltarea unei cariere interesante si motivate in domeniul marketingului, de nivel european.
  Programul de studii (Specializarea) ADMINISTRATIE PUBLICA
  Aceasta specializare ofera dezvoltarea carierei manageriale a inaltilor functionari publici, obtinerea de competente si abilitati necesare sustinerii procesului de reforma a administratiei publice si de integrare europeana.
  Planul de invatamant urmareste satisfacerea necesitatilor reale de formare pentru integrarea europeana ale angajatilor publici.

 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Athenaeum" din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate