Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad

Oras : Arad
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Revolutiei nr. 77, Arad
Telefon : 0257-28.30.10, 0257-28.00.70
Fax : 0257-28.00.70
 
 • Universitatea `Aurel Vlaicu` din Arad reprezinta o optiune solida pentru toti aceia care doresc sa-si continue studiile intr-o universitate  dinamica, cu un trend net ascendent, profund racordata la inaltele standarde de calitate ale invatamantului superior prin prisma racordarii la principiile si normele general valabile in domeniu la nivel european si mondial.

   

  Daca veti alege generoasa oferta academica a Universitatii `Aurel Vlaicu`, veti deveni parte a unui mecanism bine inchegat, care functioneaza in parametrii bine definiti de standardele cele mai performante in domeniul academic.

  Managementul performantei, care a devenit pentru noi o adevarata ratiune de a exista si conform caruia ne dimensionam intreaga activitate, reprezinta garantia unei specializari, in domeniul ales, la cele mai inalte cote.

   

  Relatiile internationale ale Universitatii noastre, programele si proiectele de cercetare, posibilitatea desfasurarii unei vieti studentesti de neuitat, garantia unei diplome care deschide portile desfasurarii unei vieti profesionale in specializarea absolvita atat in tara cat si peste hotare, sunt doar cateva din argumentele care pot convinge pe oricine ca alegerea Universitatii `Aurel Vlaicu` din Arad reprezinta o optiune viabila.

 

AURORA

recomanda
4.80
foarte bun
 • 9.60
Trimis la
15 Septembrie 2013

profesori bine pregatiti

Acordat pentru Facultatea de Stiinte Economice

Leontin Danut

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
22 Mai 2013

Seriozitate, perseverenta, profesionalism.

Acordat pentru Facultatea de Stiinte Economice

Florentina

recomanda
4.80
foarte bun
 • 9.60
Trimis la
03 Aprilie 2013

Dotari exceptionale, un colectiv de cadre didactice tinere, dinamice, orientate spre necesitatile studentilor cat si spre necesitatile pietei.

Acordat pentru Facultatea de Stiinte Economice


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea "Aurel Vlaicu" din AradVezi toti membrii
 

Cauta universitate