Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca

Oras : Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) : Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 1, RO-400084, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon : 0264-40.53.00
Fax : 0264-59.19.06

Grupul de discutii de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca
 
 • Catedra UNESCO
  Domeniu de interes:
  Misiunea catedrei consta in crearea premiselor unui management institutional, la nivel local si regional, prin intermediul promovarii informatiei si documentatiei, prin activitati de cercetare si instruire in urmatoarele domenii: Management Strategic, Management Educational, Managementul Resurselor Umane, Management Inter/Multicultural, Management Financiar, Managementul Calitatii, Dezvoltare Institutionala, Managementul Universitatii in Relatia cu Societatea Civila si Economia Locala.

  Centrul de Formare Continua si Invatamant la Distanta
  Domeniu de interes:
  Acest tip de invatamant, prin care se asigura posibilitati de studiu unor categorii largi de cetateni, fara intreruperea activitatii lor profesionale, se realizeaza prin: - modalitati specifice de proiectare didactica a materialelor folosite; - metodologie specifica a invatamantului centrata pe cursant; - organizarea flexibila a procesului de instruire; - forme moderne de transmitere a materialelor didactice; - tipuri proprii de verificare si evaluare. Pregatirea studentilor la I.D. se desfasoara prin utilizarea unei game largi de facilitati oferite de mass-media existenta: carti, silabusuri, cursuri tiparite, pagina WEB, casete audio, video, CD-uri.

  Centrul de Limbi Straine
  Domeniu de interes:
  Adresandu-se tuturor categoriilor de public, Centrul LINGUA ofera cursuri in cinci limbi straine de larga circulatie (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola) - limbaj general si de afaceri, pregatire specializata pentru examene nationale si internationale, precum si cursuri de limba romana pentru straini. Incepand din ianuarie 2002, certificatele de competenta lingvistica sunt adaptate complet la cerintele politicilor lingvistice ale Consiliului Europei, enuntate in Portofoliul Lingvistic European.

  Centrul de Reuniuni Academice C.E.R.U.
  Domeniu de interes:
  Organizat ca modul european, CERU este o scoala de vara care intruneste specialisti din diverse domenii si care dezvolta o serie de discutii si activitati practice pe teme ca: matematica, drept public si privat, fizica, stiinte umaniste (istorie, filosofie).

  Centrul de Studii Biblice
  Domeniu de interes:
  Centrul de Studii Biblice este organizat ca unitate de cercetare stiintifica in stiintele biblice precum si de preocupari adiacente stiintelor biblice (filologie, istorie, sociologie, psihologie, antropologie etc.)
   

 
 
 
 

Cauta universitate