Universitatea "Bioterra" din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 97, sector 1, Bucuresti
Telefon : 021-490.61.27
Fax : 021-490.61.27

Grupul de discutii de la Universitatea "Bioterra" din Bucuresti
 
 • Universitatea Bioterra, la 1 octombrie 2006, va aniversa 16 ani de la infiintare, respectiv 1 octombrie 1990, cand au inceput cursurile Facultatii de Inginerie si Management Agroturistic.

  Planurile de invatamant si programele analitice sunt moderne, flexibile si adaptate la standardele internationale. Exista un corp profesoral de elita, care pe langa activitatea didactica desfasoara si activitate de cercetare fapt confirmat in anii 2000 si 2001 cand Rectorul Univesitatii Bioterra, impreuna cu un grup de cadre didactice si cercetatori au fost medaliati la Saloanele Internationale de Inventii, Tehnici si Produse noi de la Geneva (Elvetia) si Budapesta (Ungaria).

  Cei peste 7000 de absolventi, care au finalizat studiile universitare la facultatile din componenta Universitatii Bioterra Bucuresti sunt solicitati de piata muncii, lucrand in domeniul de competenta al diplomei universitare obtinute.

  Suntem singura universitate de invatamant privat din Romania care are in proprietate toate spatiile de invatamant: amfiteatre, sali de seminar, laboratoare, biblioteci etc., centre de practica si dotarile aferente ale acestora, fiind permanent la dispozitia studentilor nostrii.

  Universitatea acorda incepand cu anul II de studii burse de merit pentru studentii cu rezultate foarte bune la invatatura, burse sociale (pentru studentii meritosi si situatie materiala precara), precum si reduceri de taxe in diferite cazuri, toate acestea fiind stipulate in Carta Universitara.

  Studentii de la toate facultatile au stagii de practica profesionala la universitati de prestigiu din Franta, Italia, Germania, Belgia, Polonia, Egipt, Canada etc., cu care Universitatea Bioterra Bucuresti are relatii de cooperare stiintifica si didactica.
  Universitatea Bioterra - Bucuresti (U.B.B.) dispune de catedre didactice si cercetatori de prestigiu pentru realizarea contractelor de cercetare. Pana in prezent au fost realizate 21 teme, din care s-au finalizat optsprezece - valorificate prin con tracte si publicat ii.

  Universitatea Bioterra colaboreaza in activitatea de cercetare stiintifica cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice, Institute de Cercetare si Universitati de profil din strainatate, cum sunt: Institutul de Economie Agrara al Academiei Romane, Institutul de Chimie Alimentara . Ca activita t i semnificative la manifestarile stiin t ifice interna t ionale men t ionam participarea unor cadre didactice si studenti la diferite simpozioane si congrese din Italia, Belgia, Anglia, si Elve tia, precum si schimburile de vizite cu cadre didactice din Anglia, SUA, Franta, Italia, Belgia, Egipt, Canada etc. Precizam ca la cea de-a 28-a editie din anul 2000 a Salonului International de Inventii, Tehnici si Produse Noi de la Geneva (Elve t ia) a fost pentru prima data cand o “ Universitate Particulara” din Romania a participat la un Salon International de Inventica , si a reusit ca prin brevetele si produsele originale prezentate sa obtina doua medalii , respectiv de argint si de bronz. Aceste brevete, mult apreciate de public, au fost : Concentrat natural de Cicoare - medalie de argint; Suplimente alimentare nutritive din soia - medalie de bronz ;

  Participand la Saloanele Internationale de la Geneva , Budapesta si Bruxelles, Universitatea Bioterra Bucuresti a obtInut medalii pentru urmatoarele produse:
  Medalii obtinute de UBB la saloane internationale
  Salonul de Inventica Geneva 2000 - medalie de argint, pentru Suc natural muguri de brad si Concentrat natural de cicoare; medalie de bronz, pentru Granule de soia pentru consum uman;
  Olimpiada inventatorilor Budapesta 2000 - medalie de platina, pentru Vodka ecologica Bioterra;
  Salonul de inventii, produse si tehnologii Eureka , Bruxelles 2000 - medalie de aur si medalie de argint;
  Salonul de inventica Geneva 2002 - medalie de aur s i argint.

   

 

nistor

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
12 Mai 2015

Buna ziua,
Am terminat si eu facultatea CEPA in anul 2009 si ma declar foarte multumita de cum au decurs lucrurile. Acum am un job foarte bun. Urmare a celor spuse mai sus vreau sa atrag atentia tuturor celor care denigreaza prestigiul multor persoane care au invatat cu adevarat in aceasta institutie, care vorbesc despre ea , dar nu au invatat acolo. Nu toti studentii au bani sa plateasca examenele, sau diplomele. Dragilor, printre acesti oamneni sunt si unii care isi iau dimploma pe merit, fara pile si relatii. Pe acestia voi ii faceti de doi bani si nu merita. Unde in tara asta nu poti plati examene? Va spun eu ORIUNDE! Dar printre astia 20% care platesc sunt aia 80 % care invata si care nu dau bani, care fac eforturi mari sa plateasca chirie si taxa si carti si care nu vor sa aiba imeginea asta, pentru ca nu merita!

Acordat pentru Facultatea de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare

Mihai-Daniel

recomanda
4.60
foarte bun
 • 9.20
Trimis la
10 Februarie 2014

Intregul colectiv profesoral foarte bun, cu exigente la nivelul cerintelor actuale. Si astazi imi aduc cu placere aminte de cursurile si exemplele date la cursuri de d-na Macarovschi, la Drept civil, Dreptul familiei si Drept Procesual Civil.
Felicitari si va multumesc pentru rabdarea avuta cu noi.

Acordat pentru Facultatea de Drept

mihai-virgil

recomanda
4.20
foarte bun
 • 8.40
Trimis la
25 Noiembrie 2013

Multumesc cadrelor didactice din aceasta universitate.PROFESIONISTI DE NOTA 15,INTEGRI SI DEVOTATI.

Datorita cunostintelor acumulate am avut acces la joburi foarte bune.

In acest moment sunt adminstrativ manager al Sanador.

Ca minusuri:

Jeg si miros in toalete,hartia si sapunul lipsesc cu desavarsire.Curatenia in general lasa de dorit.

Cantina este jalnica din toate punctele de vedere. Adica personal cu unghii netaiate si murdare,grasime pe mese, mizerie pe jos ,iar daca stai in sala de mese mai mult de 5 min vei mirosi la fel ca tocana toata ziua.

Acordat pentru Facultatea de Management Agroturistic


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea "Bioterra" din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate