Universitatea Bogdan Voda din Cluj-Napoca

Oras : Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) : Str. Grigore Alexandrescu nr. 26A, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon : 0264-59.87.87
Fax : 0264-59.18.30

Grupul de discutii de la Universitatea Bogdan Voda din Cluj-Napoca
 
 • Universitatea, tezaur de stiinta, innobilare umana, educatie, se afirma prin atragere de studenti la specializari academice competitive si de relevanta. Performanta presupune calitate si competitivitate, iar invatamântul superior particular se dovedeste viabil si ancorat in realitatea cotidiana.

  Universitatea "Bogdan Voda", cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj, este o institutie de invatamant superior, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de invatamânt, infiintata prin LEGEA nr. 132 din 17 mai 2005, ca Universitate Particulara Acreditata. In cadrul Universitatii "Bogdan Voda" din Cluj-Napoca functioneaza urmatoarele facultati si specializari, cu predare in limba romana:

  • Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Management, acreditata. Sunt autorizate specializarile: Finante si Banci; Informatica Economica; Contabilitate si Informatica de Gestiune; Management (Baia Mare);
  • Facultatea de Drept, specializarea Drept, acreditata. Este autorizata Specializarea Stiinte Politice;
  • Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializarea Educatie Fizica si Sport (Baia Mare).

   

  Administratia academica a Universitatii, la nivelul Consiliului de Administratie, Senatului si Biroului Senatului, la nivelul Consiliilor profesorale ale facultatilor si Conducerii catedrelor este constituita conform legislatiei si standardelor, prin cadre didactice proprii cu functii didactice superioare.

   

  Activitatea didactica din Universitate, se desfasoara cu 62 cadre didactice proprii, din care: 10 profesori, 6 conferentiari, 25 lectori, 21 asistenti, la care se adauga 27 cadre didactice asociate, din care 20 sunt titularizate in invatamântul superior, iar 7 sunt specialisti remarcati in profilul lor de activitate. Trei cadre didactice proprii sunt conducatori de doctorat. Activitatea profesionala a studentilor este organizata pe specializari acreditate sau autorizate sa functioneze la invatamant de zi si fr.

   

  Materialele didactice din dotarea bibliotecilor din Cluj-Napoca si Baia Mare, prin mii de exemplare, volume, titluri de carte, cursuri si abonamente reprezinta o sursa utila de informare si documentare pentru domeniul profesional.

   

  Dinamica activitatii de cercetare stiintifica a evoluat in ultimii ani pe masura ce a crescut numarul si valoarea profesionala a cadrelor didactice proprii. Elaborarea ritmica a materialelor de specialitate, publicarea articolelor in reviste si volume, aparitia Revistei Universitatii "Acta Universitatis" in trei profiluri profesionale si organizarea anuala a sesiunii stiintifice de comunicari, au contribuit la prosperitatea academica a institutiei. Cu prilejul manifestarilor academice organizate anual "Zilele Universitatii Bogdan Voda" s-au amplificat relatiile internationale cu specialisti si colegi din Franta, Italia, Canada, Ungaria, Germania, Danemarca, Serbia si Muntenegru. Pe plan european, cadre didactice din Universitate fac parte din diferite organisme si asociatii cu profil academic.

   

  Patrimoniul Universitatii, ofera imaginea unei institutii academice prospere, care si-a asigurat spatii didactice proprii de invatamânt. Investitiile in infrastructura la Campusul Universitatii, la sediul Rectoratului din Cluj-Napoca , respectiv la sediul din Baia Mare si conditiile deosebite create studentilor si cadrelor didactice pentru desfasurarea unui proces de invatamânt la un nivel superior, confera Universitatii o imagine benefica pentru o noua perspectiva precum si credibilitatea necesara dezvoltarii institutiei in ansamblul ei.


  ADRESA:
  400560 Cluj - Napoca
  Str. Grigore Alexandrescu nr. 26A RO
  Tel: 00-40-0264- 598.787
  Fax: 00-40-0264- 591.830


   

 

Marius-Flaviu

recomanda
3.40
bun
 • 6.80
Trimis la
30 Aprilie 2013

Am absolvit aceasta facultate si am avat parte de profesori foarte bine pegatiti si cu aplecare catre studenti!
Nu pot decat sa le multumesc pentru daruirea si profesionalismul lor!

Acordat pentru Facultatea de Drept


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea Bogdan Voda din Cluj-NapocaVezi toti membrii
 

Cauta universitate