Universitatea "Constantin Brancoveanu" din Braila

Oras : Braila
Adresa ( Vezi harta) : Str. Rubinelor, nr. 16-18
Telefon : (+40) 239/61.33.08
Fax : (+40) 239/61.25.39
 
 • Fondata in anul 1991, a fost acreditata institutional prin Legea nr. 242/23 aprilie 2002. Persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de invatamant. Are sediul central in Municipiul Pitesti; facultati in Municipiile Pitesti, Braila si Ramnicu Valcea.

   

  Autonomie manageriala si financiara, patrimoniu propriu.
  Emblema: vulturul stilizat intr-o conceptie moderna
  Ziua universitatii: 21 mai

  Valori organizationale: invatamant de calitate, onestitate, respect, corectitudine, responsabilitate si loialitate

  Structura organizatorica a Universitatii
  - Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Braila; Management acreditata, invatamant de zi; autorizata, invatamant cu frecventa redusa; Economie agroalimentara autorizata; Contabilitate si informatica de gestiune autorizata, invatamant de zi si cu frecventa redusa; Finante banci - autorizata.

  - Facultatea de Stiinte Administrative si ale Comunicarii din Braila; Jurnalism autorizata; Administratie publica autorizata; Asistenta sociala - autorizata .

  Complexul Universitatii din Municipiul Braila este format din doua cladiri care se incadreaza perfect in arhitectura veche a orasului de pe malurile Dunarii.

  Corpul A a fost construit integral prin efortul Universitatii, a fost dat in folosinta in anul 1997 si dispune de o aula moderna, auditorii, sali de seminarii si laboratoare.

  Corpul B este reprezentat de o cladire veche incarcata de istorie, fiind construita de Alexandru Ioan Cuza. Aceasta cladire a fost cumparata de Universitate si a fost consolidata si modernizata, efortul investitional fiind de peste 7 miliarde lei. Cladirea adaposteste Universitatea "Constantin Brancoveanu" si Liceul Economic "P.S. Aurelian" infiintat de Fundatia de Invatamant, Stiinta si Cultura "Prof. univ. dr. Alexandru Puiu".

  Adresa:
  Str. Rubinelor nr. 16-18
  Tel: (+40) 239/61.33.08
  Fax: (+40) 239/61.25.39
  braila@univcb.ro
  ucb_braila@yahoo.com

 

cristian

recomanda
4.00
bun
 • 8.00
Trimis la
15 Ianuarie 2015

am absolvit facultatea de management din braila, am intrat la facultate in 1991 in anul infiintarii ei, sunt mandru ca am terminat aceasta facultate si putini stiu sau isi mai aduc aminte cum au fost inceputurile ei, cat de greu a fost pentru cei dintai si pentru domnul rector puiu alexandru cat de mult a luptat acest om ca aceasta universitate sa invinga timpul si sa continue sa scoata absolventi de calitate pe portile ei,putini stiu de noptile nedormite ,de serile de intruniri cu domnul puiu cand cu inima la gat ne spunea ca va incerca tot ce poate sa faca sa mearga inainte facultatea sa o prezinte cat mai bine si cat mai consolidata in fata celor ce putea sa spuna ca se inchid portile ei si cu asta si sperantele noastre de a studia in orasul de langa dunare si nu sa mergem 250 de kilometri sa fim economisti,putini au vazut lucirile de speranta din ochii acestui om atat de mare cand reeusea sa depaseasca cate un munte de unde vedea piscul altui munte si mai mare,dar niciodata nu a dat inapoi , niciodata nu a capitulat , si dovada sunteti voi ce studiati aici si puteti sa spuneti ce vreti cu referire la DOMNUL RECTOR ALEXANDRU PUIU.Cu respect si multa consideratiune ,pentru toti de astazi ce pot spune ca fac parte din UCB,atat profesori cat si studenti!

Acordat pentru Universitatea "Constantin Brancoveanu" din Braila

ionut

nu recomanda
1.00
foarte slab
 • 2.00
Trimis la
01 Februarie 2014

Bursele Erasmus se dau mai intai studentilor din Pitesti, apoi daca mai raman locuri si ii place fata ta responsabilului cu bursele, poate vei primi si tu o bursa daca esti din Braila sau Valcea, chiar daca la examene e posibil sa ai note mai bune decat pitestenii, notele nu reflecta modul tau de gandire, ci cat de bine ai tocit sau cat de bine te ai cu profesorii (e usor sa iei un examen daca tu esti angajat al primariei/prefecturii si vii sa urmezi un program de master, iar profesor iti este primarul), cursurile sunt extrem de anoste, specializarea contabilitate nici macar nu urmeaza curs de baze de date(esential in acest domeniu ca nu se mai tine de o vesnicie contabilitatea unei companii cu hartia si creionul, ci in programe precum saga, revisal etc, lucruri total sfinte (a se intelege de neatins) pentru cadrele universitatii Constantin Brancoveanu.

Acordat pentru Universitatea "Constantin Brancoveanu" din Braila

alex

nu recomanda
1.00
foarte slab
 • 2.00
Trimis la
14 Iunie 2013

taxe mari comparativ cu alte universitati, profesori care nu prea isi dau interesul si care sunt interesati numai de bani. Ganditi-va bine daca vreti sa va inscieti aici si sa regretati mai tarziu ca ati pierdut timp si bani fara sens, pentru niste cursuri de doi bani(pe videoproiector se stie). Iar examenele nu sunt pe bune, te poti trezi ca ai o alta nota decat cea din lucrare, dar nu trebuie sa te mire acest lucru.

Acordat pentru Universitatea "Constantin Brancoveanu" din Braila


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea "Constantin Brancoveanu" din BrailaVezi toti membrii
 

Cauta universitate