Universitatea "Danubius" din Galati

Oras : Galati
Adresa ( Vezi harta) : Str. Lunca Siretului, Nr.3, Galati
Telefon : 0236-46.03.66, 0236-41.43.04, 0236-46.00.38
Fax : 0236-46.00.38

Grupul de discutii de la Universitatea "Danubius" din Galati
 
 • Universitatea "Danubius" este o institutie de invatamant superior non-profit, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de invatamant, infiintata prin Legea nr. 409/2002, care functioneaza in baza prevederilor Constitutiei Romaniei, a Legii invatamantului, Statutului Personalului Didactic si a propriei Carte, aprobata de Senatul Universitatii.

   

  Aceasta institutie isi asuma rolul de a imbogati valorile culturii si ale civilizatiei romanesti, de a sustine afirmarea identitatii si spiritualitatii nationale, de a contribui la dezvoltarea societatii noastre ca stat de drept, democratic si social.

   

  Avand la baza principiul "non-profit", Universitatea "Danubius" din Galati functioneaza in consens cu Constitutia si legile ce guverneaza invatamantul superior romanesc, propunandu-si sa pregateasca specialisti la nivelul de cunoastere si de performanta contemporane, sa promoveze forme si metode de educatie in concordanta cu progresele societatii omenesti actuale, dar si cu drepturile si libertatile omului.

   

  Prin promovarea invatamantului particular se creeaza posibilitatea unei stari de concurenta, menite sa valorifice superior calitatile individuale si cele mai inalte cunostinte in domeniile studiate, degrevand statul de importante cheltuieli in legatura cu educarea initiala a tinerilor si, apoi, cu pregatirea continua a adultilor. Astfel, raportul dintre cerere si oferta se mentine la un nivel optim, fiindca atat cetateanul interesat de pregatirea sa, cat si institutiile de invatamant se adapteaza continuu la necesarul social de calificare si performanta. Pe de alta parte, directiile de dezvoltare economica, juridica, tehnica si culturala solicita si primesc necesarul de specialisti in mod dinamic si neingradit de cifre de scolarizare sau de specializari artificial impuse.

   

  Universitatea "Danubius" asigura transparenta studiilor absolvite, pentru angajatorii romani si straini si, totodata, mai multe sanse pe piata muncii, prin continutul complex al Suplimentului de Diploma, potrivit intelegerii de la Bologna, document redactat bilingv (in limbile romana si engleza), eliberat odata cu Diploma de studii universitare, in mod obligatoriu, incepand cu anul universitar 2005-2006.

   

  Cadrele didactice, care alcatuiesc corpul profesoral al Universitatii "Danubius" din Galati provin din elita centrelor universitare Iasi, Bucuresti si Galati, care, in totalitate, sunt doctori sau doctoranzi.

   

  Facultatile Universitatii asigura, ca facilitati, cursuri ale titularilor de discipline, servicii de biblioteca cu aproximativ 25000 de volume si peste 2000 de periodice, laboratoare de informatica, clinica juridica si economie, criminalistica, precum si conectare non stop Internet, accesat de toti studentii si cadrele didactice.

   

  Universitatea functioneaza intr-un sediu nou dotat cu sali de conferinte, trei amfiteatre si peste 30 de sali de curs si seminarii, laboratoare, sali de lectura si depozit de carte. In anul 2006 a fost dat in folosinta un modern sediu administrativ si o biblioteca la standarde europene.


  Mijloace de transport: autobuzele 10,17, maxi-taxi 62

   

 

MAI

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
31 Iulie 2013

Mi/a schimbat viata! Dintr/un om debusolat, ramas fara slujba dupa mai bine de 8 ani de activitate, m/am inscris la Drept si am fost recomandat, de o doamna profesoara excelenta(Soos Alina) careia ii multumesc, unui av.. Imediat mi/am luat examenul la Barou si ia/ta/ma din dl. inginer, dl. avocat!
Se face scoala iar profiler le pasa de soarta studentilor care invata!

Acordat pentru Universitatea "Danubius" din Galati

Daniel

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
03 Aprilie 2013

Sunt fost absolvent al Universitatii Danubius si pe tot timpul facultatii am avut parte de cele mai bune conditii de invatare si de profesori care sau implicat total ca sa ne invete la cele mai ridicate standarde.Dupa absolvire am avut sprijin din partea profesorilor pentru obtinerea unui loc de munca.

Acordat pentru Universitatea "Danubius" din Galati

Ion

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
03 Aprilie 2013

Are programe de master foarte bune in domeniul dreptului european....

Acordat pentru Facultatea de Drept


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea "Danubius" din GalatiVezi toti membrii
 

Cauta universitate