Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Str. Academiei nr. 18-20, Bucuresti
Telefon : 021-315.54.82, 021-307.71.59, 021-307.71.23
Fax : 021-312.39.54
 
 • Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiza si Consulting
  Domeniu de interes: elaboreaza documentatii (proiecte, studii, lucrari de cercetare, etc) efectueaza expertize, acorda consultanta Urbanism si Amenajare, Restaurare, Consolidare, Reabilitare si Conservare

  Centrul de Cercetare, Sinteza si Banca de Informatii in Constructii, Arhitectura si Urbanism - BICAU
  Domeniu de interes: BICAU se ocupa de culegerea de informatii, monitorizarea si sinteza problematicii constructiilor, arhitecturii si urbanismului (CAU) si in special a tehnologiilor, sistemelor, produselor si serviciilor (TSPS) precum si a cercetarilor din aceste domenii si punerea lor prin retele interne, si prin INTERNET, la dispozitia invatamantului, a cercetarii - proiectarii si a tuturor participantilor la realizarea constructiilor.

  Centrul de Studii de Arhitectura Vernaculara - Dealu Frumos - Schonberg
  Domeniu de interes: centrul propune studii de cercetare cu tema Arhitectura Vernaculara, si in acelasi timp, este si scena de aplicare a metodelor de conservare si restaurare invatate sau propuse spre aplicare.

  Departamentul "Proiectare de Arhitectura"
  Domeniu de interes: departamentul este alcatuit din catedrele: Bazele proiectarii de arhitectura si Proiectare de arhitectura care sunt organizate pe ateliere. Departamentului are drept scop ca prin cursurile practice si metodologie cognitiv-intuitiva, sa promoveze creatia arhitecturala pe calea structurii, formei si semnificatiei spirituale dorite.

  Departamentul "Sinteza de Proiectare"
  Domeniu de interes: programele analitice ale Catedrelor Departamentului isi propun ca scop didactic principal aplicarea metodologiei de proiectare la temele unor programe complexe si dezvoltarea capacitatii de sinteza proiectiva a studentilor, in rezolvarea functionala, spatiala si constructiva a obiectului de arhitectura.

  Departamentul "Studiul Formei si Ambient Arhitectural"
  Domeniu de interes: este departamentul in cadrul caruia sunt predate cursuri de design de interior, teoretice si practice, ca si proiecte de 2-3 saptamani legate de temele de la proiectarea de arhitectura.
   

 
 
 
 

Studenti la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate