Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara

Oras : Timisoara
Adresa ( Vezi harta) : Piata Eftimie Murgu nr. 2, Timisoara, Timis
Telefon : 0256-29.33.89
Fax : 0256-49.06.26

Grupul de discutii de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara
 
 • Universitatea Medicala are un rol central in procesul de eficientizare a sistemului de sanatate, al carui scop este ameliorarea sanatatii populatiei. Pe de alta parte, pregatirea viitorilor medici trebuie sa integreze noul concept al "medicinei care nu are granite".

   

  Numai Universitatea de Medicina este locul care poate sa impuna ca absolut necesara colaborarea totala dintre cele doua sisteme: de invatamant si de sanatate, in scopul declarat al excelentei in educatie, cercetare si ingrijirea pacientilor.

   

  In fata acestor cerinte fundamentale Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara, fara un trecut prea indelungat, nu are decat o singura sansa - aceea de a privi in viitor. Ea trebuie in continuare sa ofere un inalt standard european in pregatirea viitorilor medici romani sau straini, sa desfasoare cercetare biomedicala de valoare si, in relatie cu activitatile educationale si de cercetare, trebuie sa promoveze servicii clinice exemplare. Realizarea pe mai departe a acestor obiective, in conditiile dificile din tara noastra, este posibila doar prin spiritul de echipa si intrepatrunderea intre generatii, prin imbinarea experientei si posibilitatilor unora cu vointa si competenta celorlalti.

 

Mari

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
01 Septembrie 2013

o facultate care se respecta !

Acordat pentru Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara

sorin

recomanda
4.80
foarte bun
 • 9.60
Trimis la
10 Iunie 2013

profesionalism

Acordat pentru Facultatea de Medicina


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din TimisoaraVezi toti membrii
 

Cauta universitate