Universitatea de Vest din Timisoara

Oras : Timisoara
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Vasile Parvan nr. 4, Timisoara, Timis
Telefon : 0256-59.21.11, 0256-59.51.74, 0256-59.25.05, 0256-59.24.00
Fax : 0256-59.23.11

Grupul de discutii de la Universitatea de Vest din Timisoara
 
 • In ultimii 12 ani, Universitatea a raspuns schimbarilor care au aparut in politica national-educationala, schimbarilor demografice, cerintelor economiei de piata, nevoilor locale si regionale si noilor tehnologii.

  Toate aceste schimbari au condus la noi asteptari din partea studentilor, personalului academic si administrativ. Universitatea de Vest din Timisoara ofera studentilor pregatirea necesara pentru a contribui la dezvoltarea societatii. Aceasta pregatire se desfasoara in 11 facultati, care ofera o gama variata de programe de formare initiala si cursuri postuniversitare.

  Rezultatele atinse in multe programe care implica colaborare internationala - in programe de mobilitate Socrates, PHARE, Leonardo da Vinci etc - sunt cu adevarat impresionante si se numara printre cele mai bune realizari ale universitatii.

  Impresia generala pe care ne-a lasat-o Universitatea de Vest din Timisoara este aceea ca este o universitate creativa, energica, activa si inovativa. Cadrele didactice, profesori si cercetatori, sunt foarte entuziasti si determinati sa experimenteze toate noile oportunitati si modalitati oferite de tehnologia informationala. in afara de acestea, instrumentele multimedia moderne sunt disponibile in cele mai multe sali de curs din cladirile noi (Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Drept).

  (Fragmente din Raportul Comisiei de Evaluare - Proiectul Slazburg Seminar, 21-25 Octombrie 2003, Timisoara, ROMANIA)

   

 

cosmin

recomanda
4.60
foarte bun
 • 9.20
Trimis la
13 Aprilie 2014

Facultatea de Fizica este una din facultatile de elita ale Universitatii de Vest din Timisoara, ofera o educatie de inalta calitate caracterizata prin flexibilitate si interdisciplinaritate.

Acordat pentru Facultatea de Fizica

Diana

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
31 Mai 2013

FEAA ofera un mediu academic care incurajeaza activitatile extracurriculare si implicarea studentilor in mediul de afaceri.

Acordat pentru Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor

bacaoanu magdalena

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
08 Aprilie 2013

Daca inveti vei avea si un loc de munca bun.

Acordat pentru Facultatea de Chimie, Biologie si Geografie


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea de Vest din TimisoaraVezi toti membrii
 

Cauta universitate