Universitatea de Vest din Timisoara

Oras : Timisoara
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Vasile Parvan nr. 4, Timisoara, Timis
Telefon : 0256-59.21.11, 0256-59.51.74, 0256-59.25.05, 0256-59.24.00
Fax : 0256-59.23.11

Grupul de discutii de la Universitatea de Vest din Timisoara
 
 • Centrul de Comunicatii si Informatizare
  Domeniu de interes:
  Centrul are ca sarcina implementarea unui Sistem Informatic Integrat, cu finalizarea componentei principale privind gestiunea scolaritatii (GESCO). Administreaza retelele si bazele de date, acorda asistenta tehnica serviciilor si face propuneri privind dezvoltarea infrastructurii IT si de comunicatii a universitatii si se ocupa de achizitionarea de produse informatice si birotica.

  Centrul de Dezvoltare a Carierei - CDC
  Domeniu de interes:
  CDC ofera companiilor proiecte rezolvate cu ajutorul studentilor, recrutare la cost redus, promovarea imaginii firmei, iar studentilor ofera oportunitati de angajare, dezvoltare practica, orientare in cariera, educatie complementara.

  Centrul de Educatie Continua si Invatamant Deschis la Distanta (CECIDD)
  Domeniu de interes:
  Misiunea sa este de a dezvolta programe universitare si postuniversitare de perfectionare si specializare, adresate personalului din diverse domenii de activitate: industrie, constructii, servicii, administratie publica, educatie, sanatate, aparare si ordine publica. Prin aceste programe, CECIDD se doreste un factor de diseminare de noi cunostinte, de formare de noi competente, contribuind la cresterea valorii sociale.

  Centrul de Testare ECDL
  Domeniu de interes:
  Centrul atesteaza: Concepte de baza ale tehnologiei informatiei; Windows, utilizarea computerului si organizarea fisierelor; Procesare de text cu Word; Calculul tabelar cu Excel; Baze de date cu Access; Prezentari cu PowerPoint; Informatie si comunicare (browsere si clienti e-mail). Centrul ofera Permisul european de conducere a computerului (ECDL - European Computer Driving Licence), recunoscut in 80 de tari.

  Departamentul Colegii de Institutori
  Domeniu de interes:
  Departamentul are o structura stiintifica, specializata in pregatirea invatatorilor, instruirea periodica si cursuri specializate pentru modulul didactic. Serviciile oferite sunt calificate si permit accesul spre educatie continua, imbunatatirea competentelor si a abilitatilor speciale necesare in sistemul de predare in gradinita si in invatamantul primar. Cele patru centre ale departamentului (Timisoara, Lugoj, Caransebes, Deva) au o infrastructura solida si facilitati multimedia modene, care permit o abordare moderna si interactiva a instruirii si perfectionarii in diferite domenii de specializare.

  Departamentul de Relatii Internationale si Imagine Universitara
  Domeniu de interes:
  Departamentul este un serviciu la nivelul universitatii pentru studenti si cadrele didactice. Furnizeaza strainilor o gama larga de informatii referitoare la studiile care se pot urma la UVT, de cand se gasesc in tara lor de origine sau la inceputul studiilor in Timisoara. Personalul departamentului asista studentii straini pentru rezolvarea tuturor dificultatilor pe care acestia le pot avea pe perioada studiilor in Timisoara. De asemenea, ofera o gama larga de servicii studentilor romani, referitoare la posibilitatile de studiu in strainatate.

  Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic - DPPD
  Domeniu de interes:
  D.P.P.D. este o structura didactica si de cercetare stiintifica, in cadrul careia se asigura pregatirea specifica a studentilor si a absolventilor invatamantului superior de lunga durata care opteaza pentru profesiunea de cadru didactic, precum si formarea continua si perfecţionarea pregatirii de specialitate, psihopedagogica si didactico-metodice a profesorilor din invatamantul gimnazial, liceal si postliceal.

  Scoala de Inalte Studii Europene Comparate - SISEC
  Domeniu de interes:
  SISEC are ca scop formarea de experti in probleme europene, segment in continua extindere pe piata muncii, nu numai nationala, ci europeana si internationala.
   

 
 
 
 

Studenti la Universitatea de Vest din TimisoaraVezi toti membrii
 

Cauta universitate