Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati

Oras : Galati
Adresa ( Vezi harta) : Str. Domneasca, Nr. 47, Galati
Telefon : 0236-46.03.28, 0236-41.41.12
Fax : 0236-46.13.53

Grupul de discutii de la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati
 
 • Centrul de Studii pentru Invatamant Deschis si la Distanta - CSIDD
  Domeniu de interes:
  Universitatea organizeaza Invatamant Distanta (ID) pentru studii universitare de lunga durata, avand ca rezultat obtinerea unei diplome echivalenta cu diploma absolventilor de la invatamantul de zi. Absolventii ID au aceleasi avantaje ca absolventii cursurilor de zi, deosebirea fiind doar in privinta structurii anului universitar. Continutul cursurilor este acelasi, se invata cu aceleasi manuale, cu aceiasi profesori, in aceleasi sali de curs si laboratoare, doar contactul student-profesor fiind diferit ca durata.
   
  Centrul Interinstitutional de Consiliere si Orientare Profesionala - CICOP
  Domeniu de interes:
  Scopul CICOP este dezvoltarea capacitatii Universitatii "Dunarea de Jos" Galati de a colabora cu autoritatile locale, agenti economici, asociatii si fundatii si alte persoane juridice si specialisti, pentru a furniza servicii privind identificarea competentelor si aptitudinilor profesionale ale personalului, persoanelor defavorizate de pe piata muncii, studenti, absolventi si nu numai. Obiectivul general al Centrului il constituie largirea continutului calificarilor universitare in asa fel incat sa sporeasca sansele de plasament pe piata fortei de munca a absolventilor si sa duca la o mai buna utilizare a fondurilor si resurselor care sa contribuie la cresterea calitatii procesului educational.
   
  Departamentul de Integrare si Studii Europene - DISE
  Domeniu de interes:
  In cadrul DISE functioneaza: Compartimentul de Studii Europene Universitare care cuprinde un program de studii de un an, in care sunt cuprinsi studenti din anii terminali si anii preterminali din toate facultatile, Compartimentul de Studii Europene Postuniversitare, cu programe de masterat, Compartimentul de Invatamant Continuu, cu programe de training, Compartimentul Media, care organizeaza work-shopuri, conferinte, dezbateri pe teme de actualitate ale integrarii.
   

 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Dunarea de Jos" din GalatiVezi toti membrii
 

Cauta universitate