Universitatea Europeana Dragan din Lugoj

Oras : Lugoj
Adresa ( Vezi harta) : Str. Ion Huniade, Nr. 2, Lugoj, Timis
Telefon : 0256-35.91.98
Fax : 0256-35.91.98

Grupul de discutii de la Universitatea Europeana Dragan din Lugoj
 
 • Cladirea Universitatii a fost finalizata in anul 1996. Inca de la intrarea in sediul Universitatii Europene Dragan din Lugoj, te impresioneaza marele hol de marmura, in suprafata de 644 mp.

   

  Universitatea mai dispune de patru amfiteatre cu cate 200 de locuri, fiecare avand 188 mp, doua amfiteatre cu 58 de locuri, fiecare cu cate 64 mp si Aula Magna, o sala de dimensiuni impunatoare: 470 mp si o capacitate de 450 de locuri, dotata cu instalatie de traducere simultana, ce poate asigura traducerea in trei limbi - din cabine separate, prin intermediul castilor.


   La UED mai exista 10 sali de seminar, cu cate 20 de locuri. Subsolul adaposteste o mare sala de lectura (350 mp si 200 de locuri), biblioteca, depozitul de carte si Centrul de Presa al studentilor.


  La 14 ani de activitate, Universitatea Europeana Dragan, se individualizeaza prin recunoastere si prestigiu in peisajul invatamantului superior romanesc. Creata din initiativa si prin contributia Domnului Prof. Dr. Josif Constantin Dragan, recunoscator meleagurilor natale, Universitatea a contribuit la regasirea Lugojului, un vechi si traditional centru cultural al Banatului. Prin misiunea sa, Universitatea Europeana Dragan este o investitie in educatie, factor strategic al dezvoltarii si pentru modelarea multidimensionala a factorului uman.


  Contact

  Tel. 0256/359.198;
  E-mail: Rectorat@deu.ro (Rectorat)
   

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei universitati!
 
 
 

Cauta universitate