Universitatea Financiar-Bancara din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Str. Negru Vodă nr. 3, sector 3, Bucuresti
Telefon : 021-327.50.87, 021-327.50.90
Fax : 021-327.50.92

Grupul de discutii de la Universitatea Financiar-Bancara din Bucuresti
 
  • Universitatea Financiar-Bancara (UFB) din municipiul Bucuresti are ca scop principal organizarea de cursuri universitare pentru formarea de specialisti cu pregatire superioara in domeniul economic, in spiritul progresului cunoasterii si al educatiei permanente.

    Cursurile universitare sunt organizate prin Facultatea de Management Financiar - FMF (anterior Structura universitara - Institutul Bancar Roman), acreditata prin legea 274/ 2009 .

    Activitatea didactica si stiintifica de invatamant universitar este astfel conceputa incat sa contribuie la formarea de specialisti necesari atat sistemului financiar-bancar cat si activitatii economice in general.

    Obiectivele UFB vizeaza si organizarea de conferinte, dezbateri, colocvii privind sistemul monetar-financiar (national, international, mondial); dezvoltarea activitatii de cercetare stiintifica; editarea de studii si lucrari de specialitate; promovarea relatiilor de cooperare internationala si integrarea in sistemul european de invatamant superior.
     

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei universitati!
 
 
 

Studenti la Universitatea Financiar-Bancara din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate