Universitatea "Ovidius" din Constanta

Oras : Constanta
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Mamaia, Nr. 124, Constanta
Telefon : 0241-61.83.72, 0241-51.15.12, 0241-55.39.44, 0241-61.90.40
Fax : 0241-61.83.72, 0241-55.39.44, 0241-51.15.12, 0241-61.90.40

Grupul de discutii de la Universitatea "Ovidius" din Constanta
 
 • Universitatea „Ovidius" Constanta este principala institutie de invatamant superior menita sa polarizeze fortele intelectuale ale Dobrogei si zonelor limitrofe pentru afirmarea si dezvoltarea invatamantului, culturii si stiintei.

   

  Universitatea „Ovidius" din Constanta respecta Declaratia Drepturilor Omului, adera la „The Magna Charta of Europeans Universities" adoptata in anul 1998 la Lisabona, este membra fondatoare a Retelei Universitatilor de la Marea Neagra si este afiliata la Asociatia Europeana a Universitatilor. Identitatea Universitatii „Ovidius" Constanta este fixata prin NUME, EMBLEMA si SIGILIU (stabilite de Senat).

  Universitatea isi asuma misiunea de a forma specialisti cu pregatire superioara in domeniile vietii economico-sociale prioritare pentru tara noastra, in special pentru zona geografica a Dobrogei si pentru cea din S-E Romaniei cum sunt: activitati portuare, de navigatie si de constructii navale, de turism, balneare si de recuperare, de protectie a mediului marin si costier, de agricultura si horticultura, chimie si industrie chimica, fizica, matematica, informatica, energetica nucleara, drept si administratie publica, relatii economice internationale, activitati in domeniul financiar bancar si contabil, al conducerii afacerilor si intreprinderilor, medico-farmaceutic si nu in ultimul rand activitati in domeniul invatamantului, artei si culturii.

  Universitatea dezvolta in acelasi timp relatiile cu agentii economici si institutiile de invatamant, arta si cultura pentru asigurarea pregatirii continue a specialistilor din aceste institutii. Universitatea „Ovidius" isi asuma de asemenea misiunea de centru principal de cercetare stiintifica fundamentala si aplicata in domeniile mentionate.

  Universitatea intretine si dezvolta relatii de colaborare si schimburi interuniversitare cu institutii similare din tara si din strainatate cu scopul integrarii complexe in circuitul international al valorilor culturale si stiintifice.

 

maria

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
07 Decembrie 2016

fiul meu este student si va pleca cu o bursa in strainatate pentru ca s a putut dezvolta evolua si pregatii in cadrul acestei universitatii si se va intoarce aducind cu el bgaje noi si rezultate bune pentru a multumi universitatii , apreciez sincer si relatia calda a cadrelor din universitate care m ia dat incredere mie si fiului meu ca si el la rindul lui va face parte dntre oameni constantei care vor pune umarul la reforma buna a stiintei sociale, f sincera o mama de student,

Acordat pentru Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

anisoara

recomanda
3.20
bun
 • 6.40
Trimis la
01 Mai 2014

Seriozitate, corectitudine, onestitate.

Acordat pentru Facultatea de Litere

Carolina

recomanda
5.00
foarte bun
 • 10.00
Trimis la
10 Martie 2014

Este o facultate extrem de buna, merita sa inveti aici !

Acordat pentru Facultatea de Medicina


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Cauta universitate