Universitatea Romano-Britanica din Bucuresti

Oras : Bucuresti
Adresa ( Vezi harta) : Spl. Independentei nr. 319B, Bucuresti
Telefon : 021-221.58.40
Fax : 021-221.58.15

Grupul de discutii de la Universitatea Romano-Britanica din Bucuresti
 
 • Infiintata prin Fundatia IDM - fundatie care reprezinta un model de reusita durabila, rezultat al imbinarii inteligentei si inventivitatii cu munca neobosita si profesionalismul - Universitatea Romano-Britanica pregateste in acelasi spirit de competenta si pragmatism specialisti cu formatie superioara in administrarea afacerilor.

  M-am bucurat cand un grup de tineri talentati, dornici sa realizeze ceva util pentru ei si pentru societatea romaneasca, in conditii dificile, au avut curajul, puterea si priceperea sa porneasca in anul 1990, ceea ce se cheama "o afacere". Ei s-au strans in jurul unui lider. Multi absolvisera aceeasi facultate, au fost studenti de-ai mei. Au dovedit capacitate de lucru in echipa, stiinta in a selecta ceea ce era util din cunostintele dobandite in scoala si deschidere spre a invata multe alte lucruri noi.

  Universitatea Romano-Britanica are la baza o conceptie moderna, inovatoare, care imbina experienta directa acumulata de acest grup remarcabil de oameni de afaceri romani, cu modele europene de succes, adaptate la sistemul economic romanesc, intr-o forma noua, care ia in consideratie perspectiva aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana.

   

  Ritmul dinamic imprimat pregatirii studentilor, continutul de inalt nivel al disciplinelor, tinut permanent la zi, orizontul larg al procesului formativ, dar si pragmatismul si adresa precisa, la obiect, vor constitui atu-uri incontestabile ale specialistilor in administrarea afacerilor formati in aceasta universitate. Sunt convins ca Universitatea Romano-Britanica se va dovedi ea insasi un model de intreprindere in care castiga toate partile, inclusiv societatea noastra ca sistem.
   

 

Iulia

recomanda
4.40
foarte bun
 • 8.80
Trimis la
22 August 2016

Am absolvit aceasta universitate in 2006 si ma bucur enorm ca am urmat cursurile ei. Ceea ce am invatat pe durata anilor de studentie ma ajuta si in prezent la job, ceea ce nu se intampla intotdeauna.

Mi-as dori sa existe mai multe universitati ca aceasta!

Acordat pentru Universitatea Romano-Britanica din Bucuresti


Vezi toate calificativele » Acorda calificativ!
 
 
 

Studenti la Universitatea Romano-Britanica din BucurestiVezi toti membrii
 

Cauta universitate