Universitatea "Sapientia" din Cluj-Napoca

Oras : Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) : Str. Universitatii nr. 2/7, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon : 0264-43.93.94
Fax : 0264-19.36.93

Grupul de discutii de la Universitatea "Sapientia" din Cluj-Napoca
 
  • In primul rand suntem universitatea maghiara particulara si de sine statatoare din Transilvania care - pe langa Miercurea-Ciuc si Targu Mures - si la Cluj serveste interesul stiintei de aproape un deceniu, aspira la o educatie practica si de calitate, totodata la crearea unei atmosfere universitare favorabile studentului.

    Ce dorim?
    Asigurarea educatiei practice in limba maghiara atat pentru studentii sositi din intreaga tara - datorita calitatii de membru european - cat si studentilor sositi din strainatate. Suntem constienti ca pe langa oferta educationala de calitate, aplicarea metodelor moderne pedagogice si flexibilitatea institutionala sunt calitatile care conteaza cu preponderenta la alegerea facultatii din Cluj. Suntem constienti totodata si de faptul ca in cazul unor probleme de natura administrativa, studentilor este importanta administratia maghiara deschisa si accesibila.

    Oferim studentilor de la specializarile Drept,  Relatii internationale si studii europene, Cinematografie, fotografie, media si stiinta mediului o educatie variata (cu evenimente, tabere de vara, practice profesionale in strainatate), conditii de dezvoltare profesionale, apartenenta la o comunitate academica si relatie de parteneriat intre student si profesor.


     

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei universitati!
 
 
 

Cauta universitate