Universitatea "Sextil Puscariu" din Brasov

Oras : Brasov
Adresa : Str. 13 Decembrie Nr. 94, Brasov
Telefon : 0268-42.81.55, 0268-42.81.77
Fax : 0268-42.81.55, 0268-42.81.77

Grupul de discutii de la Universitatea "Sextil Puscariu" din Brasov
 
 • Universitatea Populara Sextil Puscariu - Institutie de cultura a Statelor Unite ale Europei, o dorim un simbol al spiritualitatii natiunilor componente ale Uniunii Europene, un forum deschis consacrarii adevaratelor valori fundamentale si spirituale ale Europei, un spatiu virtual de promovare si cercetare fundamentata si aprofundata a valorilor cu care creatorul a inzestrat aceasta realitate Statele Unite ale Europei.

   

  Universitatea Populara Sextil Puscariu - Institutie de cultura a Statelor Unite ale Europei isi propune sa aduca in spatial virtual: datinile, obiceiurile, traditiile si legendele popoarelor Uniunii Europene, sa mediatizeze culturile nationale, sa promoveze schimburile culturale intre regiunile lumii indiferent de religie, rasa, culoare sau apartenenta la natiuni.O mai buna cunoastere a obiceiurilor natiunilor inseamna o mai buna cunoastere a Statelor Unite ale Europei

   

  Universitatea Populara Sextil Puscariu - Institutie de cultura a Statelor Unite ale Europei, continuatoare a traditiilor si valorilor de Libertate, Fraternitate, Egalitate ale inaintasilor sai, va duce mai departe idealurile de om liber, care se poate adresa unei Patrii a Natiunilor, iar aceasta il va recunoaste ca atare. Acelasi om liber care sa poata, alaturi de alti oameni liberi din regiunile Europei Unite, sa fraternizeze in ducerea la indeplinire a acelor idealuri in care inaintasii nostri au crezut, cu care au trait si au murit.

   

  Iar atunci cand toate lucrurile vor fi spuse pe nume, cand toate rau-vointele vor fi inlaturate, iar oamenii se vor putea aseza la aceeasi masa a noii familii pe cale sa se formeze noi membrii Universitatii Populare Sextil Puscariu oameni liberi din toate tarile Uniunii Europene, ii vom face sa inteleaga ca sunt parteneri egali, avand aceleasi drepturi, dar si obligatii de recunoastere reciproca a valorilor spirituale care ne unesc, ca avem obligatii comune de promovare si de cunoastere, de toleranta si intelegere a lor.

   

  Universitatea Populara Sextil Puscariu va recompensa anual pe cei mai reprezentativi cetateni ai Uniunii Europene pentru merite deosebite in domeniul culturii, istoriei, artelor, medicinei etc. cu Ordinul Sf. Andrei, Ordinul Sf. Constantin si Elena. 

   

  ADRESA CENTRALA A FUNDATIEI
  Str. Bisericii Romane Nr.88
  Telefon/Fax: 0268 472458, 0268 477642
  E-mail: presedinte@univsp.ro

  - ADRESA DACIA MEDIA CENTER  DEPARTAMENTUL PROTOCOL, RELATII INTERNE SI INTERNATIONALE AL UNIVERSITATII "SEXTIL PUSCARIU"
  Str. Postavarului Nr. 33
  Telefon/Fax: 0268 476971
  E-mail: presedinte@univsp.ro

 

Acorda calificativ! Fii primul care ii acorda un calificativ acestei universitati!
 
 
 

Studenti la Universitatea "Sextil Puscariu" din BrasovVezi toti membrii
 

Cauta universitate