Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Oras : Cluj Napoca
Adresa ( Vezi harta) : Str. Constantin Daicoviciu, Nr.15, Cluj-Napoca, Cluj
Telefon : 0264-40.12.00, 0264-40.12.48
Fax : 0264-59.20.55

Grupul de discutii de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
 
 • Centrul de Cercetare Stiintifica, Transfer Tehnologic si Implementare Inventii - CCSTTII
  Domeniu de interes:
  CCSTTII anunta si acorda consultanta in universitate pentru competitiile nationale de granturi si programele nationale de cercetare, realizeaza analize si rapoarte privind activitatile de cercetare si propune strategii de dezvoltare in domeniu, asigura impreuna cu Compartimentul Financiar-Contabil administrarea financiara curenta a contractelor de cercetare, dezvoltare, proiectare, consultanta si expertiza. CCSTTII face evaluare interna a activitatii de cercetare pe baza unor criterii si punctaje acceptate pe plan international.

  Centrul de Tehnologii Multimedia si Educatie la Distanta - CTMED
  Domeniu de interes:
  Activitatea centrului este axata pe urmatoarele domenii: dezvoltarea de cursuri si materiale multimedia, inclusiv pentru invatamant la distanta; studii si cercetari in domeniul tehnologiilor informationale, multimedia, de telecomunicatii dintre care: cercetarea si dezvoltarea de facilitati de comunicatie pentru invatamant la distanta, folosind LAN si Internet; aplicatii multimedia pentru tele-working, tele-medicina, tele-educatie; aplicatii software distribuite de tip client-server si utilizand baze de date cercetare in domeniul agentilor inteligenti.

  Departamentul de Pregatire a Cadrelor Didactice
  Domeniu de interes:
  Departamentul ofera cursuri de pregatire in domeniile: economie, filosofie, istorie, logica, pedagogie si psihologie. In cadrul departamentului functioneaza Compartimentul de Orientare Profesionala si Psihologica care ofera servicii de consiliere si optimizare personala, consiliere in cariera, optimizare in invatare.

  Departamentul de Relatii Internationale
  Domeniu de interes:
  Departamentul distribuie informatii despre acordurile bilaterale dintre UTCN si universitati partenere precum si despre programe internationale (Socrates/Erasmus, Tempus, Leonardo da Vinci, CEEPUS, etc.). Departamentul sprijina studentii care vin in universitate si pe cei care urmeaza sa studieze la universitati partenere si gestioneaza procesul de plecare a studentilor in programele care ofera mobilitati studentesti. Ofera sprijinul managerial si administrativ pentru promovarea politicilor si activitatilor internationale ale facultatilor din UTCN. De asemenea, informeaza comunitatea academica din UTCN cu privire la activitatile internationale specifice invatamantului superior din UE si din intreaga lume.

   

 
 
 
 

Studenti la Universitatea Tehnica din Cluj-NapocaVezi toti membrii
 

Cauta universitate