Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi

Oras : Iasi
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Dimitrie Mangeron, Nr. 53A, Iasi
Telefon : 0232-21.23.26
Fax : 0232-21.16.67

Grupul de discutii de la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi
 
 • Centrul de Cercetare si Transfer Tehnologic Polytech
  Domeniu de interes:
  Prin Centrul de Cercetare si Transfer Tehnologic Polytech, din cadrul Universitatii Tehnice "Gh.Asachi" din Iasi, se desfasoara activitati de cercetare stiintifica, fundamentala si aplicativa, transfer tehnologic, proiectare, expertiza, consultanta si asistenta de specialitate, analize, determinari de laborator si prestari de servicii in domeniile tehnice specifice universitatii.

  Centrul de Orientare Profesionala
  Domeniu de interes:
  Misiunea Centrului de Orientare Profesionala este medierea intre oferta Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" Iasi si cererea pietei fortei de munca cu studii superioare tehnice, prin asigurarea serviciilor specifice de cariera, iar obiectivul principal este asigurarea unui loc de munca - conform pregatirii si dorintei - pentru fiecare absolvent al U.T. "Gh. Asachi" Iasi.

  Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic - DPPD
  Domeniu de interes:
  DPPD ofera programe de pregatire initiala (modul pedagogic), programe de formare continua (perfectionare, specializare, conversie profesionala), servicii educationale (consultanta si consiliere educationala), consiliere, supervizare psihopedagogica.
   

 
 
 
 

Studenti la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din IasiVezi toti membrii
 

Cauta universitate