Universitatea "Valahia" din Targoviste

Oras : Targoviste
Adresa ( Vezi harta) : B-dul Regele Carol I nr. 2, Targoviste, Dambovita
Telefon : 0245-20.61.01
Fax : 0245-21.76.92
 
 • Departamentul de Cercetare Stiintifica
  Domeniu de interes:
  Departamentul incurajeaza si sustine legaturile cadrelor didactice si ale studentilor Universitatii "Valahia" cu universitati si institute de cercetari europene si din intreaga lume, in vederea stimularii cooperarii in cercetarea stiintifica. In structura departamentului exista numeroase centre de cercetare cu diferite domenii de activitate, in cadrul carora sunt sustinute cercetarile tinerilor doctoranzi si masteranzi.

  Departamentul de Invatamant la Distanta si Formare Continua - DIDFC
  Domeniu de interes:
  DIDFC organizeaza Studii postuniversitare de specializare si Cursuri postuniversitare de perfectionare, de formare continua, lunga sau scurta durata, rezultate ale ofertei proprii a Universitatii sau ca raspuns la cererea unor solicitanti. Absolventilor li se elibereaza diplome si certificate de absolvire, in conformitate cu Hotararile Senatului Universitatii "Valahia" si cu legislatia in vigoare.

  Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic
  Domeniu de interes:
  Misiunea acestui departament consta in realizarea unei activitati care sa asigure formarea initiala a specialistului pentru cariera didactica, formarea continua a cadrelor didactice din invatamatul preuniversitar, perfectionarea pregatirii psihopedagogice si metodice a personalului didactic din Universitatea "Valahia".

  Departamentul pentru Relatii Internationale - DRI
  Domeniu de interes:
  Prin acest departament, Universitatea asigura cadrul necesar schimburilor interuniversitare cu universitatile si institutiile cu care exista acorduri de pateneriat privind cercetarea stiintifica, colaborarea, schimburile de cadre didactice si studenti. DRI face publice toate ofertele de burse si conditiile de obtinere a acestora, atat pentru cadre didactice cat si pentru studenti. In cadrul DRI se desfasoara programe de mobilitati, programe de cercetare si de formare profesionala prin programe Tempus, Socrates/Erasmus, Leonardo da Vinci.
   

 
 
 
 

Studenti la Universitatea "Valahia" din TargovisteVezi toti membrii
 

Cauta universitate